-Jeg klarer ikke å gå!

Helene Rask er innlagt på sykehus.

POPULÆR: Helene Rask er en av Norges mest kjente glamourmodeller. Foto: SE OG HØR
POPULÆR: Helene Rask er en av Norges mest kjente glamourmodeller. Foto: SE OG HØR Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glamourdronningen og sangerinnen Helene Rask (25) er innlagt på Ahus, etter at hun onsdag kveld falt av en hest i forbindelse med et lettkledd fotooppdrag for magasinet Vi Menn.

Hesten slo seg plutselig fullstendig vrang. Den steilet og gikk løpsk, før den vakre blondinen ble kastet i bakken med et brak. Helene fikk en kraftig smell i ryggen, og legene frykter at hun i verste fall har pådratt seg et ryggbrudd.

- Jeg er oppvokst på gård, og er vant til dyr. Men da jeg merket at jeg ikke hadde noen som helst kontroll over hesten, ble jeg livredd, sier Helene til seher.no. Hun var kun iført et par sko da hun ble kastet til bakken og mistet pusten.

Rask kjente med en gang at det var noe alvorlig som hadde skjedd, og ble fraktet rett til sykehuset.

- Jeg håper inderlig at ingenting er brukket i ryggen. Jeg har full bevegelighet, men har store smerter fra korsryggen og opp til ribbeinene. Jeg kan så vidt stå oppreist, men har ingen mulighet til hverken å sitte eller gå på grunn av smertene, forteller Helene, som fikk flere slag mot både korsrygg og halebein.

Å ligge på sykehus passer seg ikke helt for jenter med flere jern i ilden. Snart skal debutplaten hennes lanseres, og i september skal hun etter planen til USA for å prøve seg i Hollywood.

Vi håper på en Rask rekonvalens.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer