RISIKERER FENGSEL: Gosselin er så blakk at han må velge om han skal betale barnebidrag eller husleie. Her er han med fire av sine åtte barn. Foto: Stella Pictures
RISIKERER FENGSEL: Gosselin er så blakk at han må velge om han skal betale barnebidrag eller husleie. Her er han med fire av sine åtte barn. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg klarer ikke å betale husleien

Tre år etter skilsmissen, kan TV-stjernen Jon Gosselin miste både hjemmet og omsorgsretten for sine åtte barn.

SEOGHØR.NO: Etter at Jon Gosselins (35) berømmelse skjøt i været gjennom reality-serien «Jon & Kate Plus 8», har livet den siste tiden fått seg et skudd i siden for kjendisen, som har åtte barn.

I 2009 skilte han seg fra kona Kate. Nå er bankkontoen fullstendig tom, og Gosselin klarer ikke en gang å betale husleien sin.

- Jeg har ikke råd til å betale husleien og risikerer å bli kastet i fengsel om jeg ikke betaler barnebidrag, sier han til Star Magazine.

Med andre ord har Gosselin et stort problem.

- Jeg er en singel far som prøver å få endene til å møtes. Men hva skal jeg gjøre? Betale husleie eller barnebidrag? Jeg trenger å støtte barna mine, men jeg kan miste huset mitt. Huset trenger jeg for å fortsette å ha omsorgsrett for barna.

Den tidligere stjernen fra «Jon & Kate Plus 8» - som her i Norge har vært vist på kanalen FEM - mener at ekskona ikke trenger barnebidrag.

- Jeg kommer til å ende opp i fengsel fordi jeg ikke har råd til å betale barnebidrag til Kate, som har masse penger fra før, sier han.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Denne kroppen har født åtte barn