- Jeg klarer ikke å begrense alkoholen

TV-stjernen Jason Segel sier opp jobben og vil tvinge seg selv til å bli avholdsmann.

PÅ TUR MED SIN NYE FAMILIE: Jason Segel har blitt som en far for Matilda Ledger, etter at han ble sammen med moren Michelle Williams.  Foto: All Over Press
PÅ TUR MED SIN NYE FAMILIE: Jason Segel har blitt som en far for Matilda Ledger, etter at han ble sammen med moren Michelle Williams. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Jason Segel (32) har i flere år gjort stor suksess med sin rolle i TV3-serien «How I Met Your Mother».

Men livet utenfor skjermen har ikke vært like rosenrødt for skuespilleren, på grunn av alkoholproblemer.

Nå varsler han at han sier opp jobben i komiserien, og kutter like godt ut alkoholen også.

- Jeg elsker å drikke, men jeg klarer ikke alltid å begrense inntaket. Jeg er på et vendepunkt i livet mitt nå, og håper jeg klarer å holde meg unna for godt, sier han ifølge svenske Aftonbladet.

Skuespilleren dater for tiden «Dawsons Creek»-stjernen Michelle Williams (31), og har overtatt farsrollen etter avdøde Heath Ledger, for datteren Matilda (7).

Tidligere år ble Jason tvunget til å gå ned 16 kilo, for rollen i «The Five Year Engagement».  Produsentene mente han var for tykk til å spille Emily Blunts ektemann.

Han har spilt karakteren Marshall Eriksen i «How I Met Your Mother» siden 2005, men satser nå på film istedenfor tv.

- Nå har jeg spilt den snille karen altfor lenge. Det er kult å kunne gjøre litt andre roller som er forbudt for barn å se på. Det er derfor jeg forlater serien etter sesong nummer åtte, sier han.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snek seg vekk etter hemmelig date

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer