Miley Cyrus:

«Jeg klarer det ikke mer»

Miley Cyrus' avkledde Instagram-bilder får fansen til å reagere.

NAKEN: Onsdag publiserte Miley Cyrus nakne bilder i forbindelse med ny magasinforside. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
NAKEN: Onsdag publiserte Miley Cyrus nakne bilder i forbindelse med ny magasinforside. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren og sangeren Miley Cyrus (28) har uten tvil kommet langt siden sine dager som «Hannah Montana» på Disney Channel.

Stjernen var tydelig på at hun hadde vokst opp etter å ha sjokkert en hel verden med slippet av den kontroversielle musikkvideoen «Wrecking Ball» i 2013.

Helt siden den gang har 28-åringen stadig overrasket med sin vågale og utfordrende atferd, både gjennom musikken og utseendemessig.

Nå får den verdenkjente artisten oppmerksomhet atter en gang for det sistnevnte. Det gjør hun etter å ha kastet klærne på Instagram i en rekke bilder hentet fra et intervju med Interview Magazine.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

«Trenger ikke å se det»

Bildene viser sangeren både toppløs og bukseløs, ikledd dyre designerjakker og tilbehør. Cyrus kan røpe at photoshooten ble holdt på hennes helt egne gård i Nashville.

På Cyrus' profil er nipplene sensurert trolig grunnet Instagrams strenge retningslinjer. På skuldrene henger en grønn kåpe fra Gucci.

I en video på sangerens Instagram-side får man også se 28-åringen iført en gjennomsiktig, hvit buksedress med store bryst-proteser.

De lettkledde bildene har ikke gått ubemerket hen hos fansen som både hyller og kritiserer «We Can't Stop»-sangerens nokså absurde antrekk.

«Okei, vi trenger ikke å se det», mener en følger.

«Jeg klarer det ikke mer», skriver en annen.

Flertalls Instagram-brukere har også lagt igjen «Å herregud» under de lettkledde bildene.

Det er likevel mange som beundrer Disney-stjernens oppsiktsvekkende bilder.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

«Et skikkelig vakkert bilde», skriver en fan under det toppløse bildet.

«I fyr og flamme, Miley», legger en annen til.

«Legende», skriver en tredje.

Åpen om seksualitet

I tillegg til sin unike smak og atferd i sosiale medier, er også barnstjerna svært aktiv i LHBT-miljøet. Hun har blant annet vært åpne om sin seksualitet og er en aktiv forkjemper i det skeive miljøet.

I 2014 sto hun frem som panseksuell overfor moren sin, og i et intervju med Time Magazine fra 2015 kunne hun røpe at hun nekter å sette seg selv i bås.

- Jeg er bare likestilt. Det har ingenting å gjøre med noen deler av meg eller hvordan jeg velger å kle meg eller ser ut. Det er bare sånn jeg føler det, fortalte Cyrus den gang.

I 2014 startet hun blant annet Happy Hippie Foundation som fokuserer på å motvirke hjemløs ungdom.

Den har fått stor støtte blant fansen, og flere kjente fjes har vært med på å spre ordet om veldedighetsorganisasjonen i sosiale medier, deriblant Ariana Grande.

LES OGSÅ: - Vil føle oss sexy og selvsikre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer