VOND BARNDOM: Teri Hatcher bar i mange år på den fryktelige hemmeligheten helt alene. Foto: Faye Sadou/UPA/ Retna Ltd./All O
VOND BARNDOM: Teri Hatcher bar i mange år på den fryktelige hemmeligheten helt alene. Foto: Faye Sadou/UPA/ Retna Ltd./All O Vis mer

- Jeg klandret meg selv etter å ha blitt misbrukt

Hatcher stod frem da en ung jente begikk selvmord etter at skuespillerens onkel hadde forgrepet seg på henne også.

Publisert

SEOGHØR.NO: I 2006 avslørte Hollywood-stjernen Teri Hatcher (49) for første gang offentlig at hun hadde blitt seksuelt misbrukt av sin egen onkel som barn.

Overgrepene startet da skuespilleren bare var syv år, og nylig åpnet hun seg ytterligere om de grufulle hendelsene.

- Jeg var overbevist om at det var min egen feil og jeg klandret meg selv etter misbruket. Derfor valgte jeg å ikke fortelle det til noen, men heller å tie, fortalte hun under «Den internasjonale dagen for avskaffelse av vold mot kvinner» i regi av FN, ifølge Contactmusic.com.

Foreldrene hennes fikk etterhvert mistanke om overgrepene etter at «Frustrerte fruer»-stjernen skrev om misbruket i en notatbok. Men ettersom de ikke visste hvordan de skulle håndtere situasjonen valgte de lenge å legge lokk på det hele.

Saken fortsetter under bildet.

KJENTE FJES: I åtte år spilte Hatcher rollen som Susan Mayer i den populære TV-serien Frustrerte fruer. Her sammen med kollegaene Felicity Huffman, Vanessa Williams, Eva Longoria og Marcia Cross.
KJENTE FJES: I åtte år spilte Hatcher rollen som Susan Mayer i den populære TV-serien Frustrerte fruer. Her sammen med kollegaene Felicity Huffman, Vanessa Williams, Eva Longoria og Marcia Cross. Vis mer

Overgriperen døde i fengsel

- Det kommer nok ikke som en overraskelse, men jeg ble en villstyring, og etterhvert bestemte mamma seg for å holde meg borte fra onkelen min. Jeg så ham ikke lenger, men ingen i familien min spurte noen gang om hva som egentlig hadde skjedd. Det forble usnakket, sa hun videre.

Hatcher fikk mot til å stå frem da hun hørte at en 11 år gammel jente hadde tatt sitt eget liv etter at også hun hadde blitt misbrukt av onkelen hennes.

Hun fortalte sin historie til statsadvokaten i California, og vitnemålet førte til at onkelen ble dømt til 14 års fengsel – til tross for at saken egentlig var foreldet.

I 2008 døde overgriperen av tykktarmskreft i fengselet.

Tidligere denne uken stod Lady Gaga (28) frem og fortalte at hun hadde blitt voldtatt som 19-åring av en 20 år eldre mann.

LES OGSÅ: Bill Cosby saksøkt for å ha misbrukt 15-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer