DANSET MED INFEKSJON I BEINET: Kathrine Sørland avslører at dansetreningen har gått hardt utover hennes kropp. Her er hun i aksjon under lørrdagens "Skal vi danse" -sending. Foto: FameFlynet Norway
DANSET MED INFEKSJON I BEINET: Kathrine Sørland avslører at dansetreningen har gått hardt utover hennes kropp. Her er hun i aksjon under lørrdagens "Skal vi danse" -sending. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg kjørte skohælen inn i beinet

Kathrine Sørland røk ut av «Skal vi danse» etter å ha danset med infeksjon.

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland fikk mye skryt da hun tok til parketten i lørdagens «Skal vi danse», men oppladningen har ikke vært uten dramatikk for den den tidligere toppmodellen og TV-profilen.

Likevel måtte hun lørdag forlate konkurransen, etter omdansen mot Kim-Daniel Sannes.

To plasterlapper på 33-åringens fot avslørte nemlig at kroppen har opplevd et kraftig hardkjør på veien til semifinalen.
 

Kjørte skoen inn i beinet

Til Seoghør.no avslører Sørland - som danset i en kjole med høy splitt på den ene siden - at skadene skyldes en ulykke med hennes høyhælte sko.

- Jeg kjørte skohælen inn i beinet. Det var jo typisk at det også skjedde på det beinet som skulle være synlig i dag.

Uflaksen ble enda verre da hun fikk infeksjon i såret. Sørland har derfor blitt behandlet med antiboitika de to siste ukene.

Hun føler imidlertid ikke at det har påvirket dansingen.

- Det begynner å gå mot slutten av behandlingen nå. Jeg har gitt alt og føler ikke at det har hemmet meg. sa hun etter endt dyst på dansegulvet.

-Skal feire med en øl

GIKK VIDERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya kunne glede seg over å gå videre til finalen i Skal vi danse Foto: FameFlynet Norway
GIKK VIDERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya kunne glede seg over å gå videre til finalen i Skal vi danse Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Eirik Søfteland gikk direkte videre til årets «Skal vi danse»-finale mens Kathrine Sørland og Kim-Daniel Sannes måtte ut i omdans.

Søfteland fikk mye skryt for sin fusion-dans som han inkasserte hele 38 poeng for.

- Du hadde veldig fine overganger. Jeg var aldri i tvil om hva du danset. Jeg likte koreografien. Dere holdt hele veien, sa dommer Trine Dehli Cleve.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eirik la ikke skjul på at han var svært fornøyd med egen innsats.

- Det er hyggelig å få så mye ros. Jeg følte jeg ga alt. Nå skal jeg feire og ta meg en øl, så blir det knallhard jobbing resten av uka! sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Bieber skylder Tyskland 70 000 kroner