DANSET MED INFEKSJON I BEINET: Kathrine Sørland avslører at dansetreningen har gått hardt utover hennes kropp. Her er hun i aksjon under lørrdagens "Skal vi danse" -sending. Foto: FameFlynet Norway
DANSET MED INFEKSJON I BEINET: Kathrine Sørland avslører at dansetreningen har gått hardt utover hennes kropp. Her er hun i aksjon under lørrdagens "Skal vi danse" -sending. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg kjørte skohælen inn i beinet

Kathrine Sørland røk ut av «Skal vi danse» etter å ha danset med infeksjon.

SEOGHØR.NO: Kathrine Sørland fikk mye skryt da hun tok til parketten i lørdagens «Skal vi danse», men oppladningen har ikke vært uten dramatikk for den den tidligere toppmodellen og TV-profilen.

Likevel måtte hun lørdag forlate konkurransen, etter omdansen mot Kim-Daniel Sannes.

To plasterlapper på 33-åringens fot avslørte nemlig at kroppen har opplevd et kraftig hardkjør på veien til semifinalen.
 

Kjørte skoen inn i beinet

Til Seoghør.no avslører Sørland - som danset i en kjole med høy splitt på den ene siden - at skadene skyldes en ulykke med hennes høyhælte sko.

- Jeg kjørte skohælen inn i beinet. Det var jo typisk at det også skjedde på det beinet som skulle være synlig i dag.

Uflaksen ble enda verre da hun fikk infeksjon i såret. Sørland har derfor blitt behandlet med antiboitika de to siste ukene.

Hun føler imidlertid ikke at det har påvirket dansingen.

- Det begynner å gå mot slutten av behandlingen nå. Jeg har gitt alt og føler ikke at det har hemmet meg. sa hun etter endt dyst på dansegulvet.

-Skal feire med en øl

GIKK VIDERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya kunne glede seg over å gå videre til finalen i Skal vi danse Foto: FameFlynet Norway
GIKK VIDERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya kunne glede seg over å gå videre til finalen i Skal vi danse Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Eirik Søfteland gikk direkte videre til årets «Skal vi danse»-finale mens Kathrine Sørland og Kim-Daniel Sannes måtte ut i omdans.

Søfteland fikk mye skryt for sin fusion-dans som han inkasserte hele 38 poeng for.

- Du hadde veldig fine overganger. Jeg var aldri i tvil om hva du danset. Jeg likte koreografien. Dere holdt hele veien, sa dommer Trine Dehli Cleve.

Eirik la ikke skjul på at han var svært fornøyd med egen innsats.

- Det er hyggelig å få så mye ros. Jeg følte jeg ga alt. Nå skal jeg feire og ta meg en øl, så blir det knallhard jobbing resten av uka! sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Bieber skylder Tyskland 70 000 kroner