SNAKKER UT: - Årsakene kan vel være så mange, men jeg kan godt innrømme at jeg til tider kjører litt hardt med lange reiser, lite søvn osv, skriver Åge Aleksandersen på sin egen hjemmeside. Foto: SCANPIX
SNAKKER UT: - Årsakene kan vel være så mange, men jeg kan godt innrømme at jeg til tider kjører litt hardt med lange reiser, lite søvn osv, skriver Åge Aleksandersen på sin egen hjemmeside. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg kjørte meg selv for hardt

Åge Aleksandersen om kollapsen.

SEHER.NO: Den norske rockestjernen Åge Aleksandersen (61) fikk for noen uker tilbake et illebefinnende, og ble i all hast kjørt til St. Olavs Hospital i Trondheim. Der måtte han bli i ett døgn for overvåkning.

Nå skriver han åpenhjertig om episoden på sin egen hjemmeside.

«For å si det på godt norsk så kollapset jeg, og ble innlagt på sykehus i Trondheim. Årsakene til dette kan vel være så mange, men jeg kan godt innrømme at jeg til tider kjører litt hardt med lange reiser, lite søvn osv», skriver artisten, som utdyper:
 
«Tiden på scenen er den minst slitsomme, så derfor må vi se nærmere på reiseavvikling og omstendighetene rundt spillejobbene. Som dere sikkert skjønner er en slik hendelse veldig ubehagelig for meg, min familie og alle som står meg nær», skriver han på levvalivet.no.

Ifølge ukebladet ble kun én konsert avlyst på turnéplanen til Åge Aleksandersen og sambandet.


«Jeg oppfatter min situasjon som veldig privat, og er ikke interessert i å dele denne dramatiske hendelsen med andre enn familie og leger. Jeg skjønner selvfølgelig at det oppstår et informasjonsbehov i forbindelse med eventuelle forandringer/avlysninger av konserter osv. Det har jeg folk som tar seg av og ordner opp i. Jeg beklager selvfølgelig dette, men helsa får gå først,» skriver han.


Nå takker 61-åringen fansen for støttende og oppmuntrende ord den siste tiden.

«Tusen takk for blomster og mange hyggelige og gode meldinger på Facebook og andre medier, i avisblogger osv. Det varmer og styrker virkelig», mener den folkekjære artisten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har tatt av 10 kg