TRAVEL: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg får lite tid til å være sammen når skisesongen pågår. Han følger kjæresten i OL hjemme fra sofakroken. Foto: FameFlynet
TRAVEL: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg får lite tid til å være sammen når skisesongen pågår. Han følger kjæresten i OL hjemme fra sofakroken. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg kjøpte hjertesjokolade og et fint kort

Langrennsstjernen Marit Bjørgen avslører at hun har en romantiske side.

SEOGHØR.NO: Siden 2005 har Marit Bjørgen (33) vært kjæreste med den tidligere verdensmesteren i kombinert, Fred Børre Lundberg (43).

Skidronningen har en hektisk hverdag og 200 reisedager i året, men i mai fant hun likevel tid til å dra på en romantisk ferie med samboeren til eksotiske Aruba.

Bjørgen synes det er viktig å vise at hun setter pris på sine kjære, og på spørsmål fra VG om hva det mest romantiske hun har gjort er, svarer hun følgende:

– Spør Fred Børre, sier hun til avisa, men fortsetter likevel:

– Eller det må være på Valentines Day i 2010. Jeg var borte, så jeg kjøpte sjokolade og skrev et fint kort og sendte det i posten til Fred Børre. Det var hjertesjokolade.

33-åringen har tidligere fortalt at hun ønsker seg barn med Lundberg etter endt karriere, men et veldig romantisk frieri, ned på kne, med røde roser er hun usikkker på om hun vil ha.

- Nei. Eller du kan skrive tja, sier hun til VG.

LES OGSÅ: Bjørgen er lei av at musklene henne skaper debatt