- Jeg kjøpte dop av Snoop Dogg

Hollywood-stjernen forteller om sin røffe ungdomstid.

SEHER.NO: Skuespiller Cameron Diaz (38), kjent fra blant annet «Charlie's Angels»-filmene, spiller en lærer som røkyer marihuana i sin neste film «Bad Teacher».

Og den vakre blondinen har tilsynelatende alle forutsetninger for å gjøre en overbevisende rolletolkning. I et nytt intervju påstår hun nemlig at rapperen og skuespilleren Snoop Dogg (39) solgte henne dop da de som ungdommer gikk på samme skole.

- Han var et år eldre enn meg. Han var veldig høy og tynn og hadde mange hestehaler i håret. Jeg er rimelig sikker på at jeg fikk marihuana fra ham. Det må jeg ha gjort! sier hun, ifølge Femalefirst.

Diaz har innrømmet at skoletiden på Long Beach Polytechnic High School var tøff. I tillegg til å eksperimentere med dop havnet hun ofte i slåsskamper.

- Hver gang man hørte det smelle i en skapdør kunne man snu seg og se en jente som tok av seg øreringene, satte opp håret og gjorde seg klar til å slåss, sier hun til talkshow-vert George Lopez ifølge Femalefirst.

Selv var skuespilleren oftere i slåsskamp med gutter enn med jenter, fordi de «likte å slåss med meg, av en eller annen grunn», forteller hun.

Diaz er for tidne aktuell med filmen «The Green Hornet». Snoop Dogg er imidlertid aktuell med den «røykeglade» låta «That Good» sammen med rapperen Wiz Kalifah (23)...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi ble helt sjokkert