MISFORNØYD: David trives i Madrid og vil ikke flytte til Malibu. Foto: All Over Press
MISFORNØYD: David trives i Madrid og vil ikke flytte til Malibu. Foto: All Over PressVis mer

Jeg kjøper mitt eget hus!

Victoria Beckham truer ektemannen med å flytte til Malibu - alene.

Knute på tråden!


SEHER.NO: Victoria Beckhams (32) planer om å flytte til Los Angeles har skapt splid i Beckham-familien. Ektemannen David (31) ønsker nemlig ikke å bo i Amerika, og nå truer Posh med å kjøpe et hus i Malibu til seg selv - med egne penger.


- Victoria er lei av Madrid. Hun er en nær venn av familien Cruise og deres Hollywood-venner, og hun vet at de er innflytelsesrike mennesker som kan hjelpe henne å få sitt neste store gjennombrudd, sier en venn av Posh til The Daily Mail.


SE HER: Posh vil bli filmstjerne


Victoria ble observert på husjakt i Malibu rett før jul, og hadde sett seg ut et hus med strandtomt i nærheten av sine nye bestevenner Tom og Katie. Men Beckham-paret fikk ikke eiendommen, og nå jakter 32-åringen på et nytt hus - uten sin fotballspillende ektemann.


- Hun er fast bestemt på å bli familiens forsørger i 2007 og ser Amerika som stedet hvor det kan skje. Victoria presser David til å kjøpe et hjem i Malibu og hun vil så gjerne bo der at hun gjerne betaler for det selv.


SE HER: Posh må bruke tolk


Men ifølge avisen må Posh trolig fire litt på kravene sine. En kilde i Amerika forteller at den tidligere Spice Girlen er ekstremt kravstor og at hun allerede har lagt seg ut med flere eiendomsmeglere.


- Hun er mer krevende enn noen av Hollywoods største stjerner, forteller kilden.