«Blondinbella»:

- Jeg kjøper min egen vennekrets

Isabella Löwengrip ansetter folk rundt seg slik at hun ikke skal føle seg ensom.

ENSOM: Da den svenske bloggeren Isabella Löwengrip gjestet det populæret programmet «Skavlan» fortalte hun at hun har lenge slitt med ensomhet. Foto: NTB Scanpix
ENSOM: Da den svenske bloggeren Isabella Löwengrip gjestet det populæret programmet «Skavlan» fortalte hun at hun har lenge slitt med ensomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske bloggeren Isabella Löwengrip (27), kanskje aller mest kjent under aliaset «Blondinbella», er blant en av Nordens aller største bloggere.

Bloggeren har siden hun var 14 år gammel delt bilder og tekster om livet sitt til sine flere tusen lesere, og har med tiden opparbeidet seg en merkevare som hun tjener millioner på.

Likevel viser det seg at penger og suksess nødvendigvis ikke er veien til lykke.

Fredag gjestet den populære bloggeren og gründeren det populære programmet «Skavlan» på TV 2, der 27-åringen åpenhjertig snakket ut om hvordan livet egentlig er.

Kjøper seg venner

Til programleder Fredrik Skavlan (52) forteller millionæren at hun allerede som 14-åring flyttet hjemmefra, og at hun i denne perioden kjente på mye ensomhet.

- Jeg har noen få venner. Men ensomheten og mangelen på trygge venner har vært den biten som har vært tøff. Jeg savner å ha noen å ringe til, fortalte Löwengrip.

Se dette innlegget på Instagram

Don’t miss @skavlantvshow tonight 💫

Et innlegg delt av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

For å få bukt på ensomheten har 27-åringen ansatt flere assistenter slik at hun alltid har folk rundt seg til enhver tid, og som kan hjelpe henne med ulike gjøremål.

Ifølge TV 2 har Löwengrip blant annet en egen kokk, en au pair, en sminkør som dukker opp hver morgen, et eget sikkerhetsselskap, en fotograf, en stylist, en hjemmekoordinator og en interiørdesigner.

- Man kan vel si at jeg kjøper min egen vennekrets. Jeg trives med mitt jobbteam, uttalte hun.

Tett forhold

Sammen med eksmannen Odd Spångberg, som hun var gift med i fire år, har Löwengrip sønnen Gillis Spångberg og datteren Sally Siri Spångberg.

Til Skavlan forteller 27-åringen at barna også har et godt forhold til morens ansatte.

- Når barna skal legge seg går de utenfor og sier: «God natt, Magnus» til livvakten vår, fortalte Löwengrip lattermildt.

Det var i 2017 Löwengrip og Spångberg skilte lag.

- Odd og jeg vil gjerne komme med en felles annonsering. Etter å ha tenkt oss godt om, har vi kommet fram til den konklusjon at vi skal skilles. Vi går gjennom en vanskelig tid og ber derfor om deres forståelse og respekt. Vi kommer ikke til å kommentere denne saken ytterligere, skrev hun på Instagram den gang.

Kjærester for tredje gang

I dag har 27-åringen imidlertid funnet kjærligheten igjen, med en tidligere flamme.

I september ble det kjent at Löwengrip og den svenske Hamups Jarlbo (27) hadde blitt kjærester igjen for tredje gang.

- Hampus og jeg er sammen igjen. Vi hadde en pause over sommeren, men fant tilbake til hverandre. Alle gode ting er tre, skrev Löwengrip på sin egen blogg den gang.

Se dette innlegget på Instagram

He came to Paris ❤️

Et innlegg delt av Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip)

I slutten av august ble det kjent at 27-åringen hadde kjøpt seg en luksusvilla til rundt 30 millioner svenske kroner på Lidingö. Hun skal etter planen flytte inn i huset på 352 kvadratmeter på en 2100 kvadratmeter stor tomt i november.

«Det er ikke så mange skilte småbarnsmødre under 30 som flytter inn i et hus til nærmere 30 millioner alene, men noen skal vel være den første. Her kommer barna og jeg til å stortrives», skrev hun på bloggen da.

LES OGSÅ: - Forholdet virker mer ustabilt nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer