- Jeg kjøper både dyrt og billig

Kjendisredaktør Ellen Arnstad gjør ikke som Hollywoodstjernene.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendismødre over hele verden har de siste årene blitt stadig mer bevisste, ikke bare på sine egne antrekk, men også på barnas klær.

Celebre mødre som Victoria Beckham, Beyoncé Knowles og Katie Holmes er svært opptatt av hvordan deres små sjarmtroll vises frem i media og bruker tusenvis av kroner på eksklusive designerklær.

Tidligere sjefredaktør i motebladet Henne og forlagsredaktør i Aller Media, Ellen Arnstad (47) ble for åtte måneder siden mor for tredje gang. Gabrielle er hennes første datter, og Arnstad synes ikke prislappen er viktig når hun handler til den lille.

- Jeg kjøper både dyrt og billig. Det er en balansegang. Jeg har kjøpt noe og fått noe. Jeg kjøper også på billigkjeder for hun vokser altfor fort, sier hun da Seoghør.no møter henne på Oslo Fashion Week.

Likevel er Arnstad med på motene og har kjøpt den for tiden hotteste barnevognen Bugaboo Bee, designet i samarbeid med motehuset Missoni.

- Jeg har samme vogn som Rachel Zoe, Kate Hudson og Sienna Miller, forteller trebarnsmoren.

Gabrielle ble født under svært dramatiske omstendigheter seks uker før tiden. I dag står alt bra til med mor og barn, og 47-åringen elsker å skjemme bort sin lille øyensten.

- Det er fortsatt et rosa univers. Det blir kanskje noen olabukser etter hvert, men hun har hatt på seg mye kjoler nå i sommer. Vi var i Frankrike og der pynter de barna sine veldig.

På ferien kunne ikke Arnstad dy seg og kjøpte flere plagg til Gabrielle.

- Jeg har kjøpte kjoler til både ett- og toårsdagen. Blant annet en fantastisk gullkjole med broderier til ettårsdagen. Da er hun en ekte prinsesse og mangler bare en liten krone.

Arnstad har også sønnene Joachim (17) og Alexander (9) med ektemannen Stein Støa (60).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke jogget en meter etter fødselen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer