Simon Cowell:

- Jeg kjente ikke igjen meg selv

TV-stjernen mener han så ut som en skrekkfilm.

ANGRER: Simon Cowell innrømmer å ha dratt botox-bruken for langt. Her fra 2019, etter flere inngrep. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB
ANGRER: Simon Cowell innrømmer å ha dratt botox-bruken for langt. Her fra 2019, etter flere inngrep. Foto: AFF-USA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Tidligere «America’s Got Talent»-dommer Simon Cowell (62) har tidligere vært åpen om kosmetiske inngrep.

Musikkmogulen har gjennomført flere botoxbehandlinger i ansiktet, for å oppnå et yngre og glattere ytre. Nå ser briten tilbake på inngrepene med anger.

- Det var et tidspunkt der jeg gikk litt for langt. Jeg så et bilde av meg fra tidligere (før inngrepene) her om dagen, og jeg kjente ikke igjen meg selv, erkjenner han overfor The Sun.

- Som en skrekkfilm

Til tabloidavisa forteller Cowell at han, etter inngrepene, selv synes å ha sett ut som en karakter fra en skrekkfilm. Han innså at «nok var nok» og sluttet derfor med behandlingene i ansiktet.

SKADET SEG: Kjendisdommeren Simon Cowell har brukket ryggen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Nå sier talentshow-dommeren at det er «et sunt kosthold og å drikke masse vann» som gjelder.

Også i 2019 innrømmet Cowell til The Mirror å ha gått for langt med botox, og røpte at han og meddommer i «British Got Talent», Amanda Holden, pleide å le av hvordan de har sett ut opp gjennom årene.

- Alle er sånn: «Vi hadde mye botox det året. Ikke så mye det året... kanskje litt for mye det året», sa Cowell.

I 2018 innrømmet briten å ha tatt en «ikke-kirurgisk sying av bioplastikk-fylt trådansiktsløft», som skal ha «gjort vondt som helvete».

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Hemmelig bryllupsdato

Til tross for noen år som «skrekkfilm-karakter», ser det ut til at livet smiler for 62-åringen om dagen. I midten av januar bekreftet han nemlig overfor People at han hadde fridd til kjæresten Lauren Silverman (44) og fått ja. De har sønnen Eric (8) sammen.

I intervjuet med The Sun forteller Cowell at han selv står for alt av planlegging før den store dagen.

- Ellers vet jeg ikke hvordan det ville gått. Det vil komme 600 mennesker, og det kommer til å gå helt ut av kontroll, slik som 50-årsdagen.

Når bryllupet vil stå, vet ingen. Selv ikke forloveden, ifølge briten.

Hadde en affære

Selve frieriet skjedde på julaften på Barbados, på samme sted som paret møttes i 2004. 44-åringen var riktignok fremdeles gift med forretningsmann og Cowells venn, Andrew Silverman (46), på samme tidspunkt.

Simon Cowell og resten av dommerpanelet i «America's Got Talent» settes ut når den blinde autisten Kodi Lee viser fram sangstemmen sin. Vis mer

I et intervju med britiske Mirror i 2014, fortalte Cowell at han synes det er kjipt at Silverman var en gift kvinne, men at «han ikke ville forandret situasjonen for noe som helst».

- Jeg angrer på den delen. Men så klart, når du får en baby og ser på barnet, så tenker du: «Dette er det som kom ut av det», forklarte han.

- I denne situasjonen kommer du ikke godt ut av det på grunn av omstendighetene. Det er ikke noe jeg er stolt av, eller ville at skulle skje.

LES OGSÅ: - Jeg tar ikke lett på det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer