Victoria Beckham:

- Jeg kjente henne ikke igjen

Cruz Beckhams bilde med moren vekker oppsikt.

OVERRASKER: Victoria Beckham overrasker på bilde delt på sønnen Cruz Beckhams (15) Instagram-konto. Foto: NTB scanpix/ Instagram
OVERRASKER: Victoria Beckham overrasker på bilde delt på sønnen Cruz Beckhams (15) Instagram-konto. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at Beckham-familien er svært sammensveiset. Kjærligheten for hverandre deler de ofte i all offentlighet, deriblant i sine sosiale medier. Sist ut er Cruz Beckham (15), den yngste av Victoria (46) og David Beckhams (45) tre sønner.

Nylig poserte han nemlig på et bilde sammen med mamma Victoria, som han senere delte på sin Instagram-konto. Bildet i seg selv er koselig, men det er helt andre ting som har fanget oppmerksomheten til Cruz' følgere - og til og med 15-åringen selv har lagt merke til detaljen.

Ugjenkjennelig

På bildet ser man det tidligere Spice Girls-medlemmet og sønnen posere i hver sin hvite morgenkåpe, mens de begge smiler. Det er imidlertid noe helt spesielt ved akkurat dette bildet, noe Cruz selv påpeker i bildeteksten.

«Tydeligvis så kan mamma smile», skriver han.

Se dette innlegget på Instagram

Apparently my mum does smile 😃❤️

Et innlegg delt av C (@cruzbeckham)

Victoria er til vanlig kjent for sitt alvorlige uttrykk, og viser sjelden frem tennene på bilder. Denne gang var imidlertid et unntak, noe som har fått fansen til å gå av skaftet i kommentarfeltet. Flere hevder at de ikke kjente henne ikke igjen ved første øyekast.

«Jeg kjente henne ikke igjen engang, fordi hun smiler på bildet. Helt ærlig, moren din er vakker, og eldes ikke i det hele tatt!», har en kommentert.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Jeg har aldri sett henne smile slikt før. Vakkert», har en annen skrevet.

Også David Beckham ble fristet til å kommentere konas smil. Han valgte derimot å se på det hele med humor.

«Hvor hvite er ikke din mors tenner? Det er Ross fra Friends», skrev han, og refererte til en episode av det populære programmet der karakteren Ross bleker tennene.

- Gjemt meg

At firebarnsmoren ikke smiler ofte, er ikke bare noe utenforstående har lagt merke til. Det skal visstnok ha vært en bevisst taktikk fra 45-åringens side, og mye skal ha bunnet i usikkerhet. Det kunne hun fortelle da hun i fjor høst ble intervjuet av magasinet Glamour.

- Jeg vil være ærlig. I fortiden har jeg nok pleid å gjemme meg bak rustningen min. Ved å ikke smile, for eksempel. Det er mindre av det nå, fortalte hun, før hun la til:

HOLDER MASKEN: Victoria Beckham (t.h.) er kjent for å ikke vise frem det største smilet. Her avbildet med resten av medlemmene av Spice Girls i 2012. Foto: NTB scanpix
HOLDER MASKEN: Victoria Beckham (t.h.) er kjent for å ikke vise frem det største smilet. Her avbildet med resten av medlemmene av Spice Girls i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er noe virkelig frigjørende ved å omfavne den jeg er som 45-åring og eie det, føle meg selvsikker, føle meg fornøyd.

I samme intervju åpnet hun seg også opp om forholdet til egen kropp. Victoria fortalte at veldig mye har blitt satt i perspektiv etter at hun ble mamma for 21 år siden. Hun er bestemt på at man må være et godt forbilde for barna sine, for å kunne forvente at de skal ta de riktige valgene selv.

- Du innser at de legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og skippet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt, du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den en er, fortalte hun videre.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Mobbet som ung

Flere vil kanskje finne det underlig at en stjerne som Victoria Beckham kan føle på usikkerhet, da hun både har vunnet hjertet til fotballegenden David Beckham, erobret moteverdenen, i tillegg til å ha satt dype spor i musikkbransjen sammen med jentegruppen Spice Girls.

Grunnen til usikkerheten kan imidlertid virke å bunne i helt andre faktorer. Faktisk så tidlig som i skolealder kan det se ut til at Victorias selvbilde ble satt på prøve.

I det ovennevnte intervjuet gikk hun nemlig inn på et tema som for henne er sårt - at hun ble mobbet psykisk og fysisk på skolen. 45-åringen fortalte derimot at istedenfor å ta det som et nederlag, har hun fått en god del erfaring som hun kan videreformidle til blant andre barna sine, og datteren Harper (8).

Mobbingen skal likevel ha skadet selvtilliten hennes på tidspunktet.

- Det gjorde meg usikker, men det fikk meg også til å innse at hvis jeg vil noe, så må jeg arbeide hardt for det. Ingenting kommer noensinne naturlig og det er greit, sa hun.

LES OGSÅ: - Brudd etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer