- Jeg kjenner morsinstinktet

Charlotte Thorstvedt gleder seg til å bli mamma - en gang i fremtiden.

FORELSKET: Charlotte Thorstvedt er fortsatt like forelsket i komikerkjæresten Henrik Thodesen, og drømmer om at de én dag får barn sammen.  Foto: SCANPIX
FORELSKET: Charlotte Thorstvedt er fortsatt like forelsket i komikerkjæresten Henrik Thodesen, og drømmer om at de én dag får barn sammen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ble det kjent at TV-stjerne, modell og DJ Charlotte Thorstvedt (24) var blitt sammen med «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjerne Henrik Thodesen (30). I et ferskt intervju med Det Nye avslører 24-åringen at hun er svært forelsket i kjæresten.

- Han er en fantastisk person og en intelligent kar. Han er snill, morsom og nerdete. Sistnevnte kvalitet er det som gjør ham så interessant, sier Thorstvedt til Det Nye.

24-åringen flyttet nylig til London der hun tar en master i sosialantropologi. Thodesen bor fortsatt i Oslo, men avstanden legger ingen demper på parets følelser for hverandre, og begge håper de får barn en gang i fremtiden.

- Jeg håper jeg i alle fall har ett barn om ti år. Jeg kjenner morsinstinktet. Hver gang jeg ser en baby blir jeg helt sånn oh my god! Helt seriøst. Jeg sier ikke at jeg kommer til å få barn i nærmeste fremtid, jeg skal passe på å gjøre unna alle de tingene jeg har lyst til å gjøre før jeg får barn. Men jeg gleder meg veldig, og håper jeg blir en fantastisk mor, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kjipt å være i et langdistanseforhold  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer