- Jeg kjenner meg litt igjen

Linn Skåbers mamma morer seg stort over datterens tv-rolle. Se video!

STOLT MAMMA: Linn Skåbers mamma, Ragnhild Skåber, var selvskreven gjest på datterens teaterpremiere onsdag kveld.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOLT MAMMA: Linn Skåbers mamma, Ragnhild Skåber, var selvskreven gjest på datterens teaterpremiere onsdag kveld. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Linn Skåbers mamma snakker om «Hjerte til Hjerte» og datterens kjendisstatus nederst i saken!

SEHER.NO:  Torsdag i forrige uke var det premiere på humordronning og «Nytt på Nytt»-stjerne Linn Skåbers (40) tv-serie «Hjerte til Hjerte - Spelet» på NRK1.

I programmet, som er oppfølgeren til suksess-serien «Hjerte til Hjerte», møter vi nok en gang den smågale, tidligere forfatterspiren «Linn». Denne gangen prøver imidlertid den frittalende rollefiguren seg som skuespiller i Maridalspelet, noe som naturlig nok byr på store utfordringer og mange pinligheter.

Da Seher.no møtte Skåber i forbindelse med førpremieren av serien på Latter i Oslo i forrige uke, innrømmet tv-profilen at hun var svært spent på fansens reaksjoner.

- Dette er det mest nervepirrende jeg har gjort så langt når det gjelder denne serien. Det er liksom litt viktig for meg at de som har vært blodfan av serien er fornøyde. De har så mange fester og slikt, de kan jo replikkene bedre enn meg, sa hun.

Selv om Skåber deler navn med «Hjerte til Hjerte»-karakteren, har hun tidligere fortalt at de to ikke har så mange likhetstrekk i «virkeligheten».

Og da Seher.no møtte Skåbers mamma, Ragnhild, på premierefesten til «Kåre, Linn, men Christian Skolmen» onsdag kveld, kunne hun bekrefte at Linn ikke er som «Linn» til hverdags.

- Overhodet ikke, overhodet ikke, smiler kjendismammaen til Seher.no.

Ifølge Ragnhild er hun en stor fan av «Hjerte til Hjerte», og følger med på alt det datteren gjør på skjermen. 

- Jeg synes det er veldig, veldig gøy. Jeg ler skikkelig, for jeg kjenner meg litt igjen og, forteller hun.

Ragnhild Skåber ankom datterens premierefest med ektemannen Willy, samt barnebarnet Niels Halstensen Skåber (8), som er Linns sønn.

Se stor bildespesial fra den glamorøse teaterpremieren her! 

Men selv om familien nå har blitt vant til å se Linn på skjermen, scenen og store teaterplakater, tenker ikke Ragnhild særlig mye på datterens «kjendisstatus».

- Jeg tenker ikke sånn tror jeg. For hun er datteren min, og det er det som betyr noe for meg. Det er det som betyr alt. Jeg tror jeg hadde vært like stolt uansett, smiler hun.

«Hjerte til hjerte - Spelet» ser du på NRK1 torsdager klokka 22.20. Finn ditt favoritt-program i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Fikk fan til å ta til tårene

Linn Skåbers mamma snakker om «Hjerte til Hjerte» og datterens kjendisstatus nedenfor:


[obj:media:8908]