- Jeg kjenner jeg får stive brystvorter

Gjestene brøt ut i latter da Eli Kari Gjengedal ønsket velkommen i «4-stjerners middag».

SEOGHØR.NO: Det blir hett når TV 2s værsjef, Eli Kari Gjengedal, inviterer til middag i tirsdagens episode av «4-stjerners middag» på TVNorge.

UKENS DELTAGERE: Carl-Eirik Torp, Trude Drevland og Jon Hartvig Børrestad er gjester hos Eli Kari Gjengedal i tirsdagens episode av 4-stjerners middag. Foto: TVNorge
UKENS DELTAGERE: Carl-Eirik Torp, Trude Drevland og Jon Hartvig Børrestad er gjester hos Eli Kari Gjengedal i tirsdagens episode av 4-stjerners middag. Foto: TVNorge Vis mer

Carl-Eirik Torp, Trude Drevland og Jon Hartvig Børrestad er gjester, og i det Gjengedal ønsker velkommen, får de tre seg en god latter.

Gjengedal er nemlig litt i overkant klar for besøk.

- Velkommen til Strangeplassen! Det er så gøy at dere er her. Det er helt fantastisk. Jeg kjenner jeg får sånne «stiff nipples», utbryter hun.

Humor blir det også rundt bordet i huset til værsjefen, som er fra 1600-tallet.

Vertinnen stiller med 1600-tallsunderholdning, som hun sier er å fortelle en grisevits. Men selv om denne er nokså håpløs, ender det i latter og tårer lenge før historien når poenget.


I april i fjor giftet Gjengedal seg med Drammensmannen Tom Saxegaard i Las Vegas.

- Jeg er kjempeforelsket i mannen min og veldig lykkelig gift, så vi får bare håpe at det varer, sa hun til Seoghør.no etter bryllupet.

Se video øverst i saken!

«4-stjerners middag» sendes mandag til torsdag klokken 19.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Vi skal gifte oss igjen