- Jeg kjenner jeg er blitt litt slapp i rumpa

«Skal vi danse»-stjernen Anna Anka er redd for å tape det hun har bygd opp.

MODELLSLAKT: - Jeg er ikke tynn for å være tynn. Jeg er «lean» fordi jeg er muskuløs og trener med vekter. Modeller kjører ingen vekter. Tar du dem på armene eller beina er de helt myke, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Stella Pictures
MODELLSLAKT: - Jeg er ikke tynn for å være tynn. Jeg er «lean» fordi jeg er muskuløs og trener med vekter. Modeller kjører ingen vekter. Tar du dem på armene eller beina er de helt myke, sier Anna Anka til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (40) debuterte lørdag i TV 2-årogrammet «Skal vi danse». Av dommerne ble Anka belønnet med flotte 33 poeng, noe som gjør at hun er helt i toppskiktet før den første deltageren må forlate konkurransen kommende helg.

Da Anka lørdag svingte seg på parketten, kunne publikum - og TV-seerne - se at 40-åringen er svært slank, og at hun har meget definerte muskler. Spesielt i ryggpartiet, som tross alt ikke var alt for vanskelig å få øye på med tanke på den flotte kjolen hun hadde på seg for anledningen.

Etter lørdagens sendingn fortalte Anna Anka til Seher.no at hun ikke frykter at hun skal bli for tynn gjennom deltagelsen i «Skal vi danse».

- Nei, jeg frykter at det skal gå motsatt vei, jeg taper jo min definisjon! Jeg kjører ingen vekter her, så dette er en annen type trening for meg. Jeg kjenner at jeg er blitt litt slapp i rumpa. Men det er det verdt, sier hun til Seher.no.


To dager senere - på mandag - stilte den frittalende svenske kvinnen til et intervju over en middag med Seher.no. Der understreket hun at hun ikke er tynn, men «lean» som det heter i USA.

- Synes du jeg er slank? Nei, «lean» heter det. Det betyr altså at jeg ikke har masse kroppsfett, men er veldig tynn - og sterk. Bare fordi jeg er tynn betyr ikke det at jeg ikke er sterk og har muskelmasse. Jeg har veldig mye muskelmasse, jeg er veldig, veldig sterk, mener Anka, som ikke legger skjul på at hun ønsker en så lav fettprosent i kroppen som mulig. 

- Jeg er slank, men jeg har ikke noe kroppsfett. Jeg har «lean» muskelmasse. Det er mer helseriktig, for det er vitenskaplig bevist at man ikke skal gå rundt å bære på masse kroppsfett. Det krever alle syrecellene i kroppen. Derfor vil jeg ikke ha masse kroppsfett.

«Skal vi danse»-stjernen, som blant annet har en fortid som modell, har aldri slitt med spiseforstyrrelser, som er et vanlig problem i modellbransjen.

- Nei, det har jeg ikke. Jeg er ikke tynn for å være tynn. Jeg er «lean» fordi jeg er muskuløs og trener med vekter. Modeller kjører ingen vekter. Tar du dem på armene eller beina er de helt myke. De har ingen muskelmasse, men masse fett. Hvis du kjenner på meg og så kjenner på dem, er det stor forskjell på konsistensen på kroppene. Jeg er helseriktig, men de ikke er helseriktige. Det er stor forskjell, sier hun til Seher.no.


Til Seher.no forteller dansepartneren hennes, Glenn Jørgen Sandaker, at han har hatt det svært hyggelig sammen med sin svenske dansekjendis i de ukene de har trent sammen. 

- Det har vært veldig morsomt med Anna Anka, vi har det kjempegøy på trening og jeg gleder meg til å dra til Anna hver eneste dag for å undervise. Hun er veldig målrettet, så det er en fryd for meg som skal undervise, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig forbannet på meg selv

Se video med Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker her:  [obj:media:10009]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer