VISER SEG FRAM: Samtidig som Paris Hilton snakker ut om sin nye livsstil, la hun ut dette bildet på Instagram. Hilton sier hun føler seg mye bedre enn før når hun har på seg bikini. Foto: Instagram
VISER SEG FRAM: Samtidig som Paris Hilton snakker ut om sin nye livsstil, la hun ut dette bildet på Instagram. Hilton sier hun føler seg mye bedre enn før når hun har på seg bikini. Foto: InstagramVis mer

- Jeg kjenner forskjellen når jeg har på meg bikini

Paris Hilton har tatt grep og er fornøyd med resultatet.

SEOGHØR.NO: Helt siden barndommen har mat som hamburgere og og pommes frites vært noen av Paris Hiltons (33) favoritter.

Den siste tiden har hun imidlertid kuttet ut den usunne maten, til fordel for en sunnere livsstil. Noe stort utslag på vekten har det ikke gitt, stjernen har gått ned 2,5 kilo. Men hun føler seg friskere og sunnere enn tidligere.

- Jeg har gått ned rundt 2,5 kilo etter at jeg sluttet med fast food. Jeg kjenner forskjellen, spesielt når jeg har på meg bikini, sier hun til Daily Mail.

Likevel holder hun seg ikke helt unna de usunne matkjedene.

DROPPER BURGEREN: Paris Hilton sier hun har kuttet ut usunn mat til fordel for en sunnere livsstil. Foto: All Over Press
DROPPER BURGEREN: Paris Hilton sier hun har kuttet ut usunn mat til fordel for en sunnere livsstil. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg pleide å spise veldig usunt, men jeg bestemte meg for å forandre på det i år. Men det er fortsatt dager der jeg stopper innom en burgersjappe, men kanskje kjøper en kalkunburger, eller noe annet som er litt sunnere enn cheeseburger og pommes frites. Jeg er mer forsiktig enn før.


Hilton la tidligere denne uken ut et bilde av seg selv i bikini på Instagram, og det var lett å se at hun trivdes godt med seg selv.

- Det blir mye smoothie på meg nå. De smaker godt og får meg til å føle meg mer energisk. Men jeg har aldri vært en treningsperson. Det er ikke meg, sier hun til den britiske avisen.

Hilton ga nylig ut sin nye singel, «Come Alive». Som så mange ganger før, ble hun slaktet.

«Dette kan være den sangen i verden hvor det er brukt mest auto-tune. Hun høres ut som en kvinnelig robot, og sangen passet kanskje best inn på et vorspiel i 2003», skrev nettstedet Huffington Post.

Hør låten her:


LES OGSÅ: - Hun høres ut som en kvinnelig robot