STØTTET BROREN: Sammen med resten av familien, støttet Jackie Jackson sin berømte bror Michael Jackson så lenge han levde. Michael Jackson døde i 2009. Foto: All Over Press
STØTTET BROREN: Sammen med resten av familien, støttet Jackie Jackson sin berømte bror Michael Jackson så lenge han levde. Michael Jackson døde i 2009. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg kjenner bare én nordmann

Men nå gleder Michael Jacksons bror seg til å oppleve Norge med «The Jacksons». Og du kan vinne billetter til konserten!

SEOGHØR.NO: Jackie Jackson (61) hadde et nært forhold helt til det siste til sin avdøde bror - popkongen Michael Jackson, som bare ble 50 år gammel.

Nå er den spreke 61-åringen og lillebrødrene Tito (59), Jermaine (58) og Marlon (55), kjent som The Jacksons, klare for å sette Oslo Spektrum på hodet med gamle hits.

- Jeg lover at vi skal levere et forrykende show. Det vanskeligste var å velge ut hvilke låter vi skal framføre, for det er så mange å velge mellom, forteller «ABC»- og «I Want You Back»-sangeren til Seoghør.no.
 
Poplegenden forteller til Seoghør.no at han ikke er like lettbeint som i de første årene i The Jackson 5 – for snart 50 år siden!
 
– Det er blitt tyngre med årene, det er en skikkelig god treningsøkt. Men jeg elsker det. Og vi elsker fansen vår. Vi gleder oss veldig til å møte dem, forsikrer den spreke 61-åringen.
 
Og det er spesielt én nordmann han håper på å se i Spektrum – den avdøde popkongens norske bestevenn Omer Bhatti (28).
 
- Jeg håper Omer kommer. Det er best for ham at jeg ser ham der, spøker Jackie.

Det norske rappe- og dansetalentet var også til stede under minneseremonien til sin berømte venn. Omer satt på første rad sammen med familien da Jackie og resten av brødrene bar kisten inn på Staples Center for en siste hyllest i Los Angeles i 2009.
 
Konkurranse!


Se og Hør gir bort fire billetter til The Jacksons i Oslo Spektrum 21. februar.
 
Send oss en sms. Skriv SHSHOW din e-postadresse og send til 2255
Kr 1,- per melding.


SISTE FRIST: Mandag 18. februar.
 
LES OGSÅ: Se - så store de er blitt