VILLE LIGGE LAVT: - Jeg har bevisst prøvd å ligge lavt i terrenget, og har forsøkt å unngå å lese mye av det negative som har blitt skrevet, forteller Grete Nordengen (nummer tre fra venstre bak) til Seher.no. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2
VILLE LIGGE LAVT: - Jeg har bevisst prøvd å ligge lavt i terrenget, og har forsøkt å unngå å lese mye av det negative som har blitt skrevet, forteller Grete Nordengen (nummer tre fra venstre bak) til Seher.no. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2Vis mer

- Jeg kjenner at jeg blir provosert

TV-seerne har ikke peiling, mener Jakten-frieren.

SEHER.NO: Alle bøndene har gjort sine valg i høstens "Jakten på kjærligheten", og nå gjenstår bare den avsluttende ferieturen for tre av dem. Den fjerde, Jan Erik Kjær, valgte som kjent å trekke seg ut av programmet før det siste valget.

Torsdag ga en av Carl Hilmar Breens friere, Sølvi J. Heggdal, til Seher.no sterkt uttrykk for avsky for all netthetsen hun har opplevd etter å ha tatt del i det populære TV 2-programmet. Nå får hun støtte av frieren som Calle til slutt valgte, nemlig Grete Nordengen.

- Jeg har bevisst prøvd å ligge lavt i terrenget, og har forsøkt å unngå å lese mye av det negative som har blitt skrevet. Men jeg kjenner at jeg blir provosert noen ganger, forteller hun til Seher.no.

For Gretes "frierkonkurrent", Sølvi, ble hetsen til slutt så sterk at datteren så seg nødt til å ta affære, avslørte 43-åringen torsdag.

- Datteren min synes det er grusomt, og har tatt et verbalt oppgjør med dem på nettet. Med fullt navn og greier. Dette har blitt veldig slitsomt, fortalte hun til Seher.no da.

Grete Nordengen skjønner godt hva Heggdal mener.

- Folk sitter hjemme i stua og kommenterer. Men de har ikke peiling på hvordan det er å være på en gård i sju dager - med TV-kameraer og alt presset rundt. Folk skal kommentere alt, både konseptet, bøndene og oss, mener Jakten-frieren, som innrømmer at det hele har vært en tøff opplevelse.

- Etter å ha vært med selv, ser jeg hvordan det faktisk er å være med i en slik produksjon. Det var ikke sånn jeg forestilte meg på forhånd, det har vært mye hardere, forteller hun til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten