Kim Kardashian om Met-antrekket:

- Jeg kjempet imot det

Kim Kardashian letter på sløret om det oppsiktsvekkende antrekket hun bar under Met-gallaen.

HELDEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket stort under fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB
HELDEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket stort under fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ingen hemmelighet at realitystjerne Kim Kardashian (41) er kjent for å overraske med antrekkene sine. I fjor fikk hun spesielt stor oppmerksomhet for sine mystiske antrekk.

Under fjorårets Met-galla stjal hun showet da hun dukket opp i et heldekkende antrekk signert Balenciaga. Bilder av antrekket delte hun også på Instagram, hvor det strømmet inn med tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Blant annet ble hun omtalt som et ikon, refset for å ha tilbrakt for mye tid med eksmannen Kanye West (44) og sammenlignet med ingen ringere enn Bruce Wayne, altså Batman. Sistnevnte sammenligning kom fra hennes tidligere svoger, Scott Disick (38).

- Hvorfor skulle jeg dekke til ansiktet mitt?

Nå avslører realitystjernen i et ferskt intervju med Vouge at hun egentlig ikke ville gå med masken og at hun forsøkte å kjempe imot.

- Jeg kjempet imot det. Jeg tenkte: «jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bære masken. Hvorfor skulle jeg dekke til ansiktet mitt?» minnes hun.

Ifølge Kardashian skal Demna Gvasalia (40) (kreativ leder for Balenciaga, journ.anm.) og teamet ha sagt:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer