Kim Kardashian om Met-antrekket:

- Jeg kjempet imot det

Kim Kardashian letter på sløret om det oppsiktsvekkende antrekket hun bar under Met-gallaen.

HELDEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket stort under fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB
HELDEKKET: Realitystjerne Kim Kardashian overrasket stort under fjorårets Met-galla. Foro: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ingen hemmelighet at realitystjerne Kim Kardashian (41) er kjent for å overraske med antrekkene sine. I fjor fikk hun spesielt stor oppmerksomhet for sine mystiske antrekk.

Under fjorårets Met-galla stjal hun showet da hun dukket opp i et heldekkende antrekk signert Balenciaga. Bilder av antrekket delte hun også på Instagram, hvor det strømmet inn med tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Blant annet ble hun omtalt som et ikon, refset for å ha tilbrakt for mye tid med eksmannen Kanye West (44) og sammenlignet med ingen ringere enn Bruce Wayne, altså Batman. Sistnevnte sammenligning kom fra hennes tidligere svoger, Scott Disick (38).

- Hvorfor skulle jeg dekke til ansiktet mitt?

Nå avslører realitystjernen i et ferskt intervju med Vouge at hun egentlig ikke ville gå med masken og at hun forsøkte å kjempe imot.

- Jeg kjempet imot det. Jeg tenkte: «jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne bære masken. Hvorfor skulle jeg dekke til ansiktet mitt?» minnes hun.

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Ifølge Kardashian skal Demna Gvasalia (40) (kreativ leder for Balenciaga, journ.anm.) og teamet ha sagt:

- Dette er en kostymegalla. Dette er ikke en Vanity Fair-fest hvor alle ser vakre ut. Det er et tema og du må bruke masken. Det er en del av antrekket.

Tema for gallaen var «In America: A Lexicon of Fashion». Eller kort forklart: En hyllest til amerikansk mote, laget i USA.

Kims enorme status

Selv om noen kan argumentere for at det var noe passende å bære en maske til fjorårets Met-galla med tanke på pandemien, var det ikke det som var fokuset til Gvasalia.

Til Vogue forteller Gvasalia at masken var svært viktig for selve meningen og tanken bak antrekket.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story fikk hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

- Folk ville umiddelbart vite at det var Kim på grunn av silhuetten hennes. De trenger ikke engang å se ansiktet hennes, skjønner du? Og jeg tror det er hele kraften av statusen hennes, at folk ikke trenger å se ansiktet hennes for å vite at det er henne, forteller hun.

Selv om Kardashian og Gvasalia hadde sine uenigheter rundt Met Galla- antrekket virker det som de fremdeles har en god tone. Kardashian er nemlig Balenciagas ansikt utad for årets vår/sommer- kampanje.

«Hva i helvete er dette?»

Det imidlertid ikke bare i de kjente Met-trappene at Kardashian har vakt stor oppsikt med et heldekkende antrekk.

41-åringen overrasket også fansen da hun ankom New York noen dager før selve gallaen, ifølge People.

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

Da var hun kledd i svart, bokstavelig talt fra topp til tå. Antrekket var også denne gangen signert Balenciaga, og kan i ettertid tolkes som et hint på hva hun skulle på ha seg på gallaen.

Kort tid senere delte hun bilder av samme antrekk på Instagram, og reaksjonene lot mildt sagt ikke vente på seg.

«Kim har vært rundt Kanye litt for lenge», skrev en, og refererte til rapperens mange elleville sceneantrekk den sommeren.

«Kim, kjære, dette er ikke 'American Horror Story'», skrev en annen.

«Hva i helvete er dette?», skrev en tredje, mens en fjerde skrev: «Hva faen er det jeg ser på?»

AU: Hullet til den ene ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Mimrer over Met-gallaene: - Dro gråtende hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer