- Jeg kjempet for å redde ekteskapet

Popstjernen avslører hvordan hun slet seg ut i forsøket på å beholde sitt livs kjærlighet.

GIFT I ETT ÅR: Katy Perry og Russell Brands ekteskap tok raskt slutt. Paret var mye fra hverandre og Russell skal ha ønsket seg barn mens Katy ville vente.  Foto: FameFlynet Norway
GIFT I ETT ÅR: Katy Perry og Russell Brands ekteskap tok raskt slutt. Paret var mye fra hverandre og Russell skal ha ønsket seg barn mens Katy ville vente. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I oktober 2010 giftet Katy Perry (27) seg med komikeren Russell Brand (37), men etter kun ett år brast lykken for stjerneparet, og paret søkte om skilsmisse. Bruddet skapte store overskrifter verden over, men Russell og Katy ville holde privatlivet for seg selv og nektet å kommentere forholdet.

Nå avslører Perry alt i en ny dokumentar «A Part Of Me» der hun har latt kameraer filme henne gjennom den tunge tiden.

- Jeg kjemper for å holde ekteskapet mitt i live, sier Perry i filmen.

Blant annet ser vi popstjernen som sliter med savnet av ektemannen, mens hun er på verdensturné.

- Hun burde ta det rolig, men hun vil fly dit Russell er for å vise at hun bryr seg om ham. Hun sliter seg ut, sier en venn av popstjernen til kameraene.

«California Gurls»-sangeren føler seg dårlig behandlet av eks-mannen fordi hun kjempet for ekteskapet, mens han ikke besøkte henne mens hun var på landeveien.

- Hver tiende dag måtte alle i teamet ta pause i tre eller fire dager så jeg kunne dra tilbake til forholdet mitt. Det var veldig intenst for meg under turneen, men jeg ofret det fordi det var viktig for meg. Russell burde besøke meg, men det gjør han ikke.

Etter bruddet skrev amerikansk presse at barn var noe paret kranglet om, noe Katy nå bekrefter.

I dokumentaren virker det som Russell ønsker å bli pappa snarest mulig, mens den ti år yngre popstjernen ikke var klar for morsrollen.

- Jeg vil bli mor når jeg bestemmer meg for det, men ikke akkurat nå. Et barn kan ikke få barn.


Katy innrømmer i filmen at hun savnet eksen etter bruddet.

- Jeg er en romantiker og jeg tror på hele eventyret.

Katy er for tiden singel, etter en kort affære med «Florence + The Machine»-gitarist Robert Ackroyd.  Russell Brand er sammen med stylisten Maeve Reilly.

27-åringen har jobbet konstant under og etter bruddet, men skal nå ta en pause fra rampelyset.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker ut om skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer