Erika Jayne:

- Jeg kjemper for livet

Erika Jayne åpner seg i eksklusivt intervju.

SAKSØKT: Erika Jayne har fått en rekke anklagelser kastet mot seg det siste halvannet året. Foto: Shutterstock / David Buchan / NTB
SAKSØKT: Erika Jayne har fått en rekke anklagelser kastet mot seg det siste halvannet året. Foto: Shutterstock / David Buchan / NTB Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (50) skapte etter rekke overskrifter tilbake i 2020 da det ble kjent at hun og ektemannen gjennom 21 år, Thomas Girardi (82), skulle skilles.

Knapt én måned etter skilsmissen ble realityprofilen saksøkt og anklaget for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger. Jayne har imidlertid benektet anklagene.

I tiden etter ble flere søksmål levert, og dermed var det starten på det som skulle bli et langt og kaotisk mareritt.

I et lite klipp fra et eksklusivt intervju med Entertainment Tonight åpner 50-åringen seg om den siste tiden, samt veien framover.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Stygg kamp

I intervjuet spør ET-journalist Denny Directo hvordan det har vært å konstant må motbevise anklagene som blir kastet mot henne.

- Det er slitsomt, absolutt. Jeg befinner meg i en lang og stygg juridisk kamp. Denne saken er flere saker som nå har blitt til en, og det kommer til å ta veldig lang tid å finne ut av alt dette. Jeg kjemper for livet mitt, bokstavelig talt.

Mye av anklagene og skandalene ble tatt opp i forrige sesong av «RHOBH» - en sesong hun selv omtaler som «forferdelig» og med mye press rundt henne.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

- Jeg er redd

Jayne, som nå har vært singel i halvannet år, har imidlertid ikke begitt seg ut på online datingapper, og innrømmer at hun synes det er skummelt å kaste seg ut i det markedet igjen.

- Jeg er redd. Jeg kommer ut av et 20 års langt ekteskap, og det er en veldig kaotisk periode i livet mitt nå. Jeg tror å bare ha det litt gøy ville vært fint nå.

Realitystjernen, som også er både sanger og skuespiller, understreker imidlertid at hun prøver å gå videre og har store planer for framtiden.

- Jeg har lagt fortiden bak meg. Det livet som jeg hadde har brent til grunnen, så jeg må virkelig bygge meg opp fra start. Jeg koser meg, opplever nye ting, er med på reality, var i studio for noen dager og vurderer å returnere til scenen. Jeg er på et sted i livet hvor jeg føler at jeg kan gjøre hva jeg vil.

LES OGSÅ: Ryan Reynolds: Om foreldrerollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer