Ben Affleck:

- Jeg kjemper en livslang kamp

Filmstjernen bryter tausheten etter langvarig behandling for alkoholproblemene sine.

SLITER: I et nytt innlegg på Instagram åpner skuespiller Ben Affleck seg om alkoholproblemene som har toppet seg den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
SLITER: I et nytt innlegg på Instagram åpner skuespiller Ben Affleck seg om alkoholproblemene som har toppet seg den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet har ikke bare gått på skinner for Hollywood-yndlingen Ben Affleck (46) den siste tiden. Etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode, ble det i august kjent at 46-åringen var innlagt for avrusning.

Skuespilleren skal ha innsett at det var på tide å rope om hjelp etter å angivelig ha drukket alene i mange dager. Det var Afflecks ekskone, Jennifer Garner (46), som fraktet 46-åringen til et avrusningssenter.

Etter å ha gjennomført 40 dager på klinikk for alkoholmisbrukere, er Affleck nå tilbake i hverdagen. I et innlegg på Instragram tordag snakker skuespilleren åpenhjertig om hvordan livet har strittet imot.

- Vanskelig

«Denne uken ble jeg ferdig med et 40 dager langt opphold på et behandlingssenter for alkoholmisbrukere, og jeg får fortsatt tilsyn som utskrevet pasient. Støtten jeg har fått fra familie, kolleger og fans betyr mer for meg enn jeg klarer å beskrive», skriver Affleck.

Videre trekker Affleck fram at han, som følge av all oppmuntringen, har fått styrke til å snakke om problemene.

«Å kjempe mot avhengigheten er en livslang og vanskelig kamp, og man blir derfor aldri helt ferdig med et rehab-opphold. Det er en fulltidsforpliktelse, og jeg kjemper for meg selv og for familien min (...) Det hjelper å vite at jeg ikke er alene», vedkjenner skuespilleren.

Det var 22. august «Batman»-stjernen skal ha blitt lagt inn på rehab. Ifølge en kilde People snakket med hadde han verken spist eller dusjet på flere dager.

- Han hadde det ikke bra. Det skulle ikke mye overbevisning til. Han ønsket å dra og samarbeidet godt, fortalte kilden til ukebladet.

Opprørt

Også i fjor ble det kjent at filmstjernen hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, nesten to år etter at han og kona Jennifer Garner (46) bekreftet at de skulle skilles.

Da Affleck var tilbake på rehab i august, var det som nevnt Garner som ordnet med det praktiske. 46-åringen så tydelig opprørt ut da hun ble avbildet på vei ut av Afflecks hjem i slutten av august, der Garner kort tid etter, sammen med Affleck og en ukjent kvinne, ble observert sammen i en bil.

Ifølge People stoppet trioen innom en fastfood-restaurant før de kjørte videre til et behandlingssenter i Malibu, der Affleck skal ha fått hjelp med problemene sine.

I samme periode ble det kjent at forholdet mellom Affleck og TV-produsent Lindsay Shookus (38) skal være over etter nesten et år.

Ny flamme

Kort tid etterpå ble Affleck observert med den 24 år yngre Playboy-modellen Shauna Sexton (22), noe ekskona Jennifer Garner ikke skal ha vært særlig fornøyd med.

HOLDER FAMILIEN SAMLET: Jennifer Garner gjør alt hun kan for å ta vare på barna mens faren sliter med sitt. Foto: NTB Scanpix
HOLDER FAMILIEN SAMLET: Jennifer Garner gjør alt hun kan for å ta vare på barna mens faren sliter med sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Er hun glad for at han henger sammen med en ung Playboy-modell? Definitivt ikke. Men hennes største bekymring akkurat nå, er ikke hvem han dater, fortalte en kilde til People, og la til:

- Det hun bryr seg mest om er at han skal være edru og at hun kan stole på ham med barna.

Det er ingen hemmelighet at Affleck har hatt sine opp- og nedturer.

Da han var 28 år gammel, i 2001, ble stjernen for første gang behandlet for alkoholisme. Da hadde han allerede rukket å bli en stor stjerne, etter å spilt i filmer som «Good Will Hunting» og «Pearl Harbor».

VANT OSCAR: I 1998, da begge var i midten av 20-årene, vant kompisene Ben Affleck og Matt Damon Oscar for manuset de skrev til «Good Will Hunting». Foto: AP/ NTB scanpix
VANT OSCAR: I 1998, da begge var i midten av 20-årene, vant kompisene Ben Affleck og Matt Damon Oscar for manuset de skrev til «Good Will Hunting». Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - De planlegger fremtiden sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer