- Jeg kastet opp tre ganger

«Paradise Hotel»-deltageren føler seg fremstilt som en mobber av TV3.

MISTENKTE VICTORIA: Caroline Knutsen og de andre Paradise-jentene snakket om forsvunnende eiendeler, og mistenkte at Victoria Norrman kunne være synderen. Foto: TV3
MISTENKTE VICTORIA: Caroline Knutsen og de andre Paradise-jentene snakket om forsvunnende eiendeler, og mistenkte at Victoria Norrman kunne være synderen. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltager Caroline Knutsen (23) reagerer kraftig på måten hun ble fremstilt i onsdagens episode av det populære TV3-programmet.

TV-seerne fikk se at Knutsen satt sammen med deltagerne Stine-Marie Lothe Svendsen (21), Thea Bråten Christensen (20) og Tine Helene Valle (23). Sammen snakket de om at de manglet flere eiendeler, og at de trodde Victoria Norrman (20) kunne stå bak.

- Jeg kjente at samtalen begynte å bli ubehagelig og sa derfor til de andre jentene at vi burde slutte med å snakke dritt, og være forsiktige med å anklage andre for så alvorlige ting uten bevis. Jeg sa også andre ting i etterkant som ble klippet vekk. Slik det ble fremstilt på TV stiller det meg i et dårlig lys, men det var ikke så ille som det så ut, forteller Knutsen til Seher.no.

Videre viste TV3 at de fire «Paradise»-jentene sammen gikk inn på Victorias rom for å lete etter de savnede gjenstandene det var snakk om.

- Det ble vist at vi gikk på rommet hennes, men at vi gikk på alle andre sine rom for å se om ting kunne ha blitt lagt igjen der, var ikke tatt med.

Til tross for at Caroline føler seg feilaktig fremstilt av TV3, angret hun likevel på samtalen som foregikk ved bassengkanten.

- Vi sa unnskyld etterpå, men samtalen ved bassenget burde ikke ha funnet sted i det hele tatt. Det var snakk om personlige ting, og var ikke en del av spillet, sier hun.

Da Knutsen fikk se onsdagens episode, ble hun dårlig og kastet opp på grunn av måten hun ble fremstilt på.

- Jeg fikk en voldsom reaksjon, og kastet opp tre ganger da jeg så episoden, tror jeg. Jeg kjente ikke meg selv igjen i det hele tatt, sier hun til Seher.no.

Informasjonskonsulent Øyvind Skovli i TV3 synes det er leit at Caroline Knutsen føler det på denne måten.

- Det er synd hvis Caroline føler seg feil fremstilt, men vi føler vi kan stå inne for hvordan serien er klippet, sier han til Seher.no.

I etterkant av «Paradise Hotel» forteller Knutsen at det ikke er noe ondt blod mellom henne og Norrman, men det er heller ikke mye kontakt mellom dem.

- Vi har ikke mye kontakt i dag, men møtes på reiser og sånne ting. Vi snakker jo sammen når vi møtes og som sagt har jeg bedt om unnskyld ved flere anledninger, og vi har lagt det bak oss.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er en spesiell jente i livet mitt