DOMMERSUKSESS: Dannii Minogue (t.v.) gjør for tiden stor suksess som dommer i TV-programmet "X Factor" i Storbritannnia, sammen med Louis Walsh, Cheryl Cole og Simon Cowell.
DOMMERSUKSESS: Dannii Minogue (t.v.) gjør for tiden stor suksess som dommer i TV-programmet "X Factor" i Storbritannnia, sammen med Louis Walsh, Cheryl Cole og Simon Cowell.Vis mer

- Jeg kastet klærne for å betale gjeld

Popstjernen trosset familiens bønner.

SEHER.NO: Den australske popstjernen og Dannii Minogue (38) gjør for tiden stor suksess i Storbritannia som dommer i TV-programmet "X Factor".

Men karrieren har ikke alltid vært like het som nå for Kylie Minogues lillesøster.

Nå avslører Dannii til avisa Daily Express at hun i 1995 hadde store økonomiske problemer, men at hun kom seg ut av dem ved å posere naken for herrebladet "Playboy".

Dannii satt igjen med en gjeld på over 1,4 millioner kroner da ekteskapet hennes til skuespilleren Julian McMahon gikk i stykker tidligere samme år.
 
- Jeg hadde ikke råd til å betale husleien. Jeg ville ikke be Kylie om pengene, for det ligger ikke i min natur. Det var jeg som ikke innså hva slags problemer jeg var i. Jeg skulle ha tatt vare på pengene mine, sier hun til avisa.

Minogue hevder både faren og moren prøvde å overtale henne til å beholde klærne på, men tanken på en klekkelig sjekk ble til slutt for lokkende.

- Jeg vil aldri røpe hvor mye jeg fikk, men det måtte være mye for å se foreldrene mine i øynene og se  smerten i min fars øyne, sier hun.

Dannii hevder hun selv aldri har angret på at hun stilte opp på nakenbildene.

- Det var faktisk gøy og jeg følte meg frigjort. Men det er viktig at folk vet hvorfor jeg gjorde det. Det er en stor vekt som har blitt løftet fra skuldrene mine, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med Botox