«Big Ed»:

- Jeg kastet henne ut

Flere oppsiktsvekkende detaljer kommer frem i årets sesongavslutning.

TRØBBEL: Edward Allen Brown og Elizabeth Woods har hatt et svært turbulent forhold. Foto: Aaron Feldman/TLC
TRØBBEL: Edward Allen Brown og Elizabeth Woods har hatt et svært turbulent forhold. Foto: Aaron Feldman/TLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Edward Allen Brown (57), bedre kjent som «Big Ed», ble allemannseie etter at han deltok i det amerikanske realityprogrammet «90 day fiancé».

Serien følger kjærestepar som har søkt eller mottatt et K-1 visum, og prinsippet for programmet er at parene har 90 dager på å gifte seg med hverandre - eller bryte forlovelsen og gå hver til sitt.

I realityprogrammet fant «Bid Ed» lykken med Rosemari «Rose» Vega, men lykken skulle vise seg å være kortvarig. Et brudd mellom partene var lenge uunngåelig, selv om seerne håpet paret skulle finne tilbake til hverandre.

SLO AN: Rosemarie Vega og Ed Brown ble et populært par å følge og gikk viralt etter opptredenen i «90 Days Fiancé». Nå snakker Rose ut om livet etter programmet. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

I etterkant av deltakelsen i realityprogrammet har «Big Ed» medvirket i blant annet spin off-serien «90 day fiancé: Happily ever after?». Her fikk seerne være vitne til at han fant lykken på nytt og forlovet seg med den 29 år gamle småbarnsmoren Elizabeth Woods.

Men også dette forholdet viste seg å være av den kompliserte sorten.

Trakk frieriet tilbake

Tidligere har det vært rapportert om at «Bid Ed» skal ha kommet med spinnville anklager mot Woods, og de har hatt et svært offentlig av- og på-forhold siden de møttes i spin off-serien.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé», får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

De dukket derimot opp sammen som en del av «90 Day Fiancé: Happily Ever After» sin «tell all»-spesial, som ble sendt søndag kveld på TLC. Det melder blant andre Entertainment Tonight.

Der delte duoen den hyggelige nyheten om at de nå har funnet tilbake til hverandre, men at de bodde hver for seg, også under oppholdet i New York hvor episoden ble spilt inn.

Både Eds mor, datter og bestevenn har alle uttrykket sterk misnøye mot parets forlovelse, og 57-åringen benyttet derfor anledningen til å fortelle Woods at han ikke ønsket å gifte seg med henne likevel.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

Det stopper imidlertid ikke der.

Meddeltakerne ble også tatt fullstendig på sengen da Woods fortalte at forloveden hadde kastet henne ut av huset de begge bodde i.

- Jeg hadde ikke noe annet sted å være. Ikke hadde jeg penger til å ta inn på et hotell heller, så jeg måtte sove på sofaen hos venner og bekjente til jeg kom meg på bena igjen, forklarte en gråtkvalt Woods.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

Selv om flere tok 29-åringen i forsvar, tok ikke forloveden kritikken til seg og forsvarte heller valget han hadde tatt.

- Det stemmer at jeg kastet henne ut. Jeg hadde tryglet henne om å flytte ut ettersom vi kranglet hver dag, men hun nektet. Da måtte jeg jo bare kaste henne ut til slutt.

Fortsatt kontakt med Rose

Wood påpekte at kranglene bunnet i at hun skal ha tatt Ed på fersken da benyttet seg av en datingapp for asiatiske kvinner.

Woods hevdet at hun hadde en uggen magefølelse av at forloveden ikke var helt trofast, og opprettet derfor en falsk konto på datingappen. Der skal hun ha oppdaget at «Big Ed» var svært aktiv.

Da programlederen spurte realityprofilen om han for tiden var i kontakt med ekskjæresten Rose på datingappen, svarte 57-åringen svært unnvikende og hevdet at han ikke husket om det to hadde hatt noen nylig kommunikasjon.

I realityprogrammets ånd ringte de like så greit Rose via videosamtale, hvor hun ble konfrontert med påstandene om at hun skulle ha kontakt med sin tidligere flamme. Dette bekreftet hun.

LES OGSÅ: Deler åpenhjertig om den tunge tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer