ANGRER: Jesse James snakker ut om utroskapet for aller første gang. Foto: All Over Press
ANGRER: Jesse James snakker ut om utroskapet for aller første gang. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg kastet bort ekteskapet

Nå snakker Jesse James ut om utroskapsskandalen...

SEHER.NO: Etter at det ble kjent at Sandra Bullocks (45) ektemann, Jesse James (50), hadde hatt sex med fire andre kvinner, gikk han raskt i dekning. Nå snakker Jesse imidlertid ut om utroskapsskandalen for første gang.

Det er i et TV-intervju med «Nightline», som først sendes tirsdag, at skandalemannen forteller sin historie.

- Jeg tok et helt fantastisk liv og ekteskap og kastet det bort, forteller han ifølge Us Magazine.

Jesse får senere spørsmål om han tror han er en av landets mest forhatte menn for øyeblikket, men forteller at han tror det er verre enn som så.

- Jeg tror jeg er den mest forhatte mannen i hele verden akkurat nå, sier han. Deretter blir det vist klipp av at han bryter fullstendig sammen og ber om en pause.

En stund etter at utroskapsskandalen var et faktum, stod Bullock frem og fortalte at hun hadde adoptert en baby. I tiden etter ble det spekulert i om hun kunne miste babyen på grunn av utroskapet til Jesse.

«Det er mulig. Sandra sier at hun og Jesse originalt begynte adopsjonsprosessen som et par. Dersom byrået eller den biologiske moren har noe i mot at Louis blir oppdratt av en singel mor, kan adopsjonen bli kansellert», skrev OK! Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kan miste babyen