- Jeg kaster meg inn i det ene forholdet etter det andre

Inger Lise Rypdal satser alt for kjærligheten.

FLOTT: 65 år gamle Inger Lise Rypdal nyter singeltilværelsen, men har ikke gitt opp håpet og troen på kjærligheten.  Foto: Tor Lindseth
FLOTT: 65 år gamle Inger Lise Rypdal nyter singeltilværelsen, men har ikke gitt opp håpet og troen på kjærligheten. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor ble Hver gang vi møtes»-aktuelle Inger Lise Rypdal (65)  singel etter å ha vært sammen med Bjørn Aspheim (58) i seks år. Men den flotte 65-åringen stresser ikke med å finne kjærligheten på ny.

BRUDD: I fjor ble det slutt mellom Rypdal og kjæresten gjennom seks år, Bjørn Aspheim.  Foto: Se og Hør
BRUDD: I fjor ble det slutt mellom Rypdal og kjæresten gjennom seks år, Bjørn Aspheim. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg trives veldig godt nå, så det er ikke noen hast. Det er ikke sånn at jeg må skaffe en kjæreste bare for å ha det. Jeg har det fint alene og trenger en del tid for meg selv, sa Inger Lise nylig til Se og Hør.

Spiller rulett

I et intervju med VG forteller artisten at hun derimot gir alt om hun tror det kan være kjærlighet.

- Jeg kaster meg inn i det ene forholdet etter det andre. Det er skikkelig rulett: Ikke å være redd for det. Ikke å gi opp håpet og troen på kjærligheten. For det gjør jeg ikke.

I samme intervju forteller 65-åringen hva som må til for å vinne hennes hjerte.

- Han må være sterk. For å tåle å være sammen med meg som har så mye som skjer hele tiden, og som er så offentlig - da må du ha en egen ryggrad, sier Rypdal.

I kveld er hun å se i «Hver gang vi møtes» på TV 2 klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Det mangler ikke på friere