- Jeg kan takke kona mi for at jeg lever

Daniel Franck snakker ut om den dramatiske ulykken tidligere i høst.

TAKKER KONA: Daniel Franck pådro seg store skader - som kunne kostet ham livet - i en fallulykke på hytta i september, men heldigvis var Ulrikke rett i nærheten og fikk ham raskt til sykehus. Her på åpningen av Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i fjor.  Foto: Stella Pictures
TAKKER KONA: Daniel Franck pådro seg store skader - som kunne kostet ham livet - i en fallulykke på hytta i september, men heldigvis var Ulrikke rett i nærheten og fikk ham raskt til sykehus. Her på åpningen av Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck (38) er vant med knall og fall fra half pipe'n, men etter et dramatisk fall i slutten av september var han døden nær.

Da han skulle klatre opp eller ned en stige på hytta i Trysil, gav stigen etter, slik at han falt rundt tre meter ned - på et betonggulv i den nederste etasjen. Resultatet ble kraniebrudd, blødninger i hodet og to brudd i ryggen.

Nå forteller han om den skremmende opplevelsen til VG Sporten.

- Jeg ble funnet med en glorie av blod rundt hodet mitt. Det var nok ikke noe pent syn, forteller han til avisen.

Plages fortsatt

Det var kona, skuespiller Ulrikke Døvingen (42), som fant ham bevisstløs på gulvet. Ifølge VG Sporten tok det flere minutter før hun fikk kontakt med ham. Deretter bar det til legevakten i Trysil og videre til sykehuset i Elverum.

FORELSKET: Paret giftet seg sommeren 2012, og står sammen i tykt og tynt. Her på vei til Elles sommerfest i fjor. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Paret giftet seg sommeren 2012, og står sammen i tykt og tynt. Her på vei til Elles sommerfest i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Landingen hans på betonggulvet var så brutal at han i verste fall kunne ha mistet livet.

I dag sliter han stadig med svimmelhet, litt skurrende hørsel og smaksløker som er litt i ulage, skriver VG Sporten. Men sannsynligvis vil idrettsmannen bli helt frisk igjen.

- Jeg kan takke kona mi for at jeg fortsatt lever. Hadde ikke hun vært der, hadde det vært god natt og takk for meg, sier Franck åpenhjertig til avisen.

Daniel Franck og Ulrikke Døvingen giftet seg sommeren 2012, i Tjønum kirke i Lærdal.

LES OGSÅ: Nå har de giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer