- Jeg kan takke kona mi for at jeg lever

Daniel Franck snakker ut om den dramatiske ulykken tidligere i høst.

TAKKER KONA: Daniel Franck pådro seg store skader - som kunne kostet ham livet - i en fallulykke på hytta i september, men heldigvis var Ulrikke rett i nærheten og fikk ham raskt til sykehus. Her på åpningen av Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i fjor.  Foto: Stella Pictures
TAKKER KONA: Daniel Franck pådro seg store skader - som kunne kostet ham livet - i en fallulykke på hytta i september, men heldigvis var Ulrikke rett i nærheten og fikk ham raskt til sykehus. Her på åpningen av Astrup Fearnley-museet på Tjuvholmen i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck (38) er vant med knall og fall fra half pipe'n, men etter et dramatisk fall i slutten av september var han døden nær.

Da han skulle klatre opp eller ned en stige på hytta i Trysil, gav stigen etter, slik at han falt rundt tre meter ned - på et betonggulv i den nederste etasjen. Resultatet ble kraniebrudd, blødninger i hodet og to brudd i ryggen.

Nå forteller han om den skremmende opplevelsen til VG Sporten.

- Jeg ble funnet med en glorie av blod rundt hodet mitt. Det var nok ikke noe pent syn, forteller han til avisen.

Plages fortsatt

Det var kona, skuespiller Ulrikke Døvingen (42), som fant ham bevisstløs på gulvet. Ifølge VG Sporten tok det flere minutter før hun fikk kontakt med ham. Deretter bar det til legevakten i Trysil og videre til sykehuset i Elverum.

Landingen hans på betonggulvet var så brutal at han i verste fall kunne ha mistet livet.

I dag sliter han stadig med svimmelhet, litt skurrende hørsel og smaksløker som er litt i ulage, skriver VG Sporten. Men sannsynligvis vil idrettsmannen bli helt frisk igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer