STØTTER KJÆRESTEN: Carsten Skjelbreids kjæreste, Tonje Kristin Wøllo, var lørdag på plass i TV2s studio i Nydalen for å heie på danseløven. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
STØTTER KJÆRESTEN: Carsten Skjelbreids kjæreste, Tonje Kristin Wøllo, var lørdag på plass i TV2s studio i Nydalen for å heie på danseløven. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Jeg kan se ribbeina hans

Carstens Skjelbreids kjæreste er storfornøyd med "Skal vi Danse"-stjernens nye kropp.

SEHER.NO: I lørdagens "Skal vi Danse" imponerte dansefavoritten Carsten Skjelbreid nok en gang - denne gangen med sin rumba - og endte på andreplass totalt med hele 32 poeng fra dommerne.

Forrige lørdag fikk publikum og TV-seerne se sportens ankermann i en meget utringet, hvit blondeskjorte, og lørdag fulgte han opp med en lysegrønn skjorte med like stor utrigning.

Men til Seher.no innrømmet han at han ikke kommer til å kjøpe slike skjorter selv av den grunn.

- Jeg tar på meg det jeg får, men blir ikke inspirert til å gå med utrigning, sa Skjelbreid etter endt sending.

Kjæresten, Tonje Kristin Wøllo, var imidlertid storfornøyd med Carstens antrekk, barberte brystkasse - og nye kropp.

- Han er sexy, og jeg liker han med og uten hår på kassa, sa hun om kjæresten da dansen var overstått.

Wøllo hadde heller ingenting imot kjærestens signalgrønne skjorte.

- Det er jo veldig greit med denne lysegrønne skjorta - jeg ser jo han på  lang avstand og vet hele tiden hvor han er - dessuten står den jo til  de grønne øyene hans, fleipet hun til Seher.no.

"Skal vi Danse"-deltagerene Mia Gundersen (47) og Svein Østvik (47) har tidligere fortalt Seher.no om hvordan kroppene deres har forandret seg etter de siste ukenes harde dansetrening, og Skjelbreid og kjæresten merker også at det har skjedd noe med kroppen til danseløven etter all treningen.

- Jeg vil tro han har gått ned 7-8 kilo. Jeg ser det veldig godt på  ansiktet hans at han har blitt tynnere, også magen da. Nå kan jeg jo  se ribbeina hans, og jeg kan jo nærmest ta tak i hoftekammen her, fortalte Wøllo til Seher.no.

Men sportsankeren selv understreket at det ikke er et bevisst vekttap.

- Jeg spiser masse. Jeg vet ikke om jeg spiser mer enn før, men jeg spiser i hvert fall veldig mye, men så trener jeg jo veldig mye også.

"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss på seher@seher.no, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: Fikk forbud mot dyp utrigning