- Jeg kan mer enn avsugninger

Anna Anka avslørte sine private sider for "Senkveld"-gutta...

- JEG KAN MER ENN AVSUGNINGER: Anna Anka hevdet hun ikke er like kontroversiell i virkeligheten som i TV-serien "Svenske Hollywoodfruer", da hun torsdag besøkte "Senkveld med Thomas og Harald". Her er hun sammen med Alex Rosèn. Foto: SCANPIX
- JEG KAN MER ENN AVSUGNINGER: Anna Anka hevdet hun ikke er like kontroversiell i virkeligheten som i TV-serien "Svenske Hollywoodfruer", da hun torsdag besøkte "Senkveld med Thomas og Harald". Her er hun sammen med Alex Rosèn. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Svenske Anna Anka har tidligere fått mye oppmerksomhet for sine mange kontroversielle uttalelser i TV3-serien "Svenske Hollywoodfruer", og etter sitt besøk på talkshowet til Fredrik Skavlan i fjor.

Anka - som er gift med popartisten Paul Anka - skapte blant annet furore på TV da hun sa at kvinner bør stille opp for sin mann med oralsex når han ønsker det.

Men i TV 2-programmet "Senkveld" - som sendes fredag - hevdet hun at hun slett ikke er like frittalende når kameraene er slått av.

- Det er et mediabilde og et privat bilde av Anna Anka. Den største forskjellen er at "hollywoodfruen" er showbiz, mens den private Anna er diskret. Jeg kan mer enn avsuginger, sa hun med et smil.

I tillegg til å presisere at også mannen plikter å stille opp for kvinnen, listet Anna Anka opp matlaging og fitness-trening som to av sine største talenter.

- Jeg er god til å lage mat og veldig god til å trene. Ofte når jeg går ute kommer kvinner bort for å kjenne på min kropp, fordi de er imponert. Jeg føler meg nesten som et leketøy, sa hun i "Senkveld"-intervjuet.

Etter sending gjentok hun utsagnet om at virkelighetens Anna er annerledes enn TV-versjonen, til Seher.no.

- Det er jo en klippet og redigert versjon av meg som kommer på TV. Jeg hadde aldri ant at dette skulle bli så stort.

Til tross for at Anna og ektemannen i flere måneder har slitt med ekteskapsproblemer i full offentlighet, avslørte Anna hun snakker med Paul Anka hver dag.

- Vi har jo barn sammen, så vi snakker sammen hele tiden. Jeg ser fortsatt på meg selv som en gift kvinne, og jeg ser ikke på andre menn, selv om mange ber meg på middag, sier hun.

Anna hevder imidlertid at sukessen med "Svenske Hollywoodfruer" har vært med å skape gnisninger mellom henne og  Paul.

- Han liker ikke at jeg ikke lenger er tilgjengelig for ham 24 timer i døgnet, sa hun i "Senkveld".

Blondinen har tilbrakt de siste dagene i Sverige for å jobbe med sitt nye program "Anna Anka søker assistent", før hun nå gleder seg til å dra tilbake til USA.

Men hun legger ikke skjul på at hun gjerne vil tilbake til Norge.

- Jeg trives godt her. Det er bare å ringe, sier hun med et smil til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Er dette den norske "Anna Anka"?