RAMPETE: Lady GaGa jobbet tidligere som burleskdanser, og hadde som vane og kle av seg og sette fyr på stringtruser på scenen.  Foto: All Over
RAMPETE: Lady GaGa jobbet tidligere som burleskdanser, og hadde som vane og kle av seg og sette fyr på stringtruser på scenen. Foto: All OverVis mer

- Jeg kan leve i sølibat

Lady Gaga hevder hun holder seg unna menn.

SEHER.NO: Popstjernen Lady Gaga (23) har blitt kjent for sin spesielle stil og sine mange kontroverseille uttalelser. 23-åringen har blant annet avslørt flere av sine sexvaner samt fortalt at hun tidligere hadde som vane å sette fyr på stringtruser.

Nå hevder "Poker Face"-stjernen imidlertid at hun for tiden lever i sølibat, ettersom hun ikke har tid til å ha kjæreste.

- Jeg velger å være singel på dette tidspunktet i livet mitt fordi jeg ikke har tid til å bli kjent med noen. Og vet dere hva? Det er ok. Selv Lady Gaga kan leve i sølibat, sier artisten til The Mirror.

Gaga, som i virkeligheten heter Stefani Germanotta, avslører i tillegg at hun liker å bli kjent med menn før hun hopper til sengs med dem.

- Hvis man ikke kan bli kjent med noen, bør man ikke ha sex med dem. Det er greit nå, i denne alderen og på dette tidspunktet. Vi har blitt voksne og vi vet at vi ikke kan være så frilynte i forhold til kjærligheten.

Gagas uttalelser kommer forøvrig bare en uke etter at hun fortalte at hun måtte ta en HIV-test fordi hun ikke hadde passet på kroppen sin på turné.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er bildet USA ikke må se