- Jeg kan kanskje ikke gi Amadeus søsken

Carola Häggkvist sørger over at operasjonen gikk galt.

SØRGET: Carola Häggqvist innrømmer at hun alltid har drømt om en stor familie, og at hun ble svært trist da hun hørte at det kan bli vanskelig å få flere barn. Foto: STELLA PICTURES
SØRGET: Carola Häggqvist innrømmer at hun alltid har drømt om en stor familie, og at hun ble svært trist da hun hørte at det kan bli vanskelig å få flere barn. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor fikk den folkekjære artisten Carola Häggkvist (45) beskjed om at hun hadde en cyste på eggstokken. Det som skulle være en rutineoperasjon ble et mareritt for «Främling»-stjernen.

I et nytt intervju forteller hun at hun opplevde alvorlige komplikasjoner under operasjonen, og måtte fjerne den ene eggstokken. Dette har ført til stor usikkerhet om 45-åringen kan bli gravid igjen.

- Jeg kan kanskje ikke gi Amadeus søsken. Jeg har sørget over dette, sier Carola til svenske Amelia.

Häggkvist har sønnen Amadeus (12) med norske Runar Søgaard, som hun var gift med i ti år. Popstjernen forteller at hun tidligere ønsket å kunne gi sønnen flere søsken, dersom hun fant en riktig mann.

- Jeg har ikke vært desperat, men ventet på rett person. Det er helt fantastisk å være gravid. Og jeg elsker småbarnstiden. Det er virkelig det livet handler om, sier Carola.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Carola innrømmer forholdet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer