Paradise Hotel 2018:

- Jeg kan jo ikke si nei til å gjøre comeback på Paradise Hotel

Seerne får bestemme hvilke tidligere deltagere som får gjøre comeback i jubileumsutgaven til «Paradise Hotel». Se listen over de nominerte her!

TIL VALG: Carl Aksel Berg Jansen, Pierre Louis Olsson, Isabel Raad og Magne Robberstad er blant de åtte tidligere deltakerne som kjemper om to plasser i 2018-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: TV3/Privat/Sølve Hindhamar
TIL VALG: Carl Aksel Berg Jansen, Pierre Louis Olsson, Isabel Raad og Magne Robberstad er blant de åtte tidligere deltakerne som kjemper om to plasser i 2018-utgaven av «Paradise Hotel». Foto: TV3/Privat/Sølve Hindhamar Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I november kunne Se og Hør avsløre at flere tidligere «Paradise Hotel»-deltakere er aktuelle for å gjøre comeback i den tiende sesongen av TV3s populære realityserie.

Nå bekrefter kanalen til Se og Hør at to tidligere deltakere vil sjekke inn på skandalehotellet på lik linje med flere ukjente, «vanlige» deltakere.

I dag har kanalen lansert de åtte kandidatene seerne kan velge mellom på sin hjemmeside.

Se hele listen lenger nede i saken!

- Den forestående sesongen er den tiende i rekken, og i forbindelse med jubileet ønsker vi å gi noen tidligere Paradise Hotel-legender sjansen til å gjøre et comeback – og hvem er vel bedre egnet til å bestemme dette enn fansen som har fulgt oss i alle år?, sier Andreas Framnes i TV3 til Se og Hør.

EMOJI-EKSPERTER: Deltakerne i «Paradise Hotel» vet hvilke emojis de vil bruke om de er ute etter å ha det litt ekstra hyggelig. Video: Kine Falch / Lise Rafaelsen Vis mer

I tillegg til de nominerte hinter Framnes om at flere tidligere deltakere kan være aktuelle for kortere besøk på hotellet.

- Foruten vinnerne av avstemmingen, vil det også sjekke inn nye gutter og jenter med skyhøye ambisjoner om å oppnå tilsvarende legendestatus på Paradise Hotel. Jeg lover også at det vil bli noen overraskelsesvisitter denne sesongen.

- Irriterer meg fortsatt at jeg ikke vant

Blant kandidatene er Carl Aksel Berg Jansen (22), som kom på andreplass i 2016-utgaven av «Paradise Hotel».

Han innrømmer at det å ryke i finalen gikk sterkt innpå ham, og lover at han vil gjøre alt for å vinne, hvis han blir stemt inn.

KLAR FOR COMEBACK: Carl Aksel Berg Jansen legger ikke skjul på at han svært gjerne vil gjøre comeback på «Paradise Hotel». Foto: TV3
KLAR FOR COMEBACK: Carl Aksel Berg Jansen legger ikke skjul på at han svært gjerne vil gjøre comeback på «Paradise Hotel». Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har ikke orket å se finaleepisoden igjen. Det irriterer meg fortsatt at jeg ikke vant.

- Jeg kan jo ikke si nei til å gjøre comeback på «Paradise Hotel». Hvis jeg blir stemt inn skal jeg spille hardt fra første dag. Og jeg skal gjøre mitt ytterste for å sjarmere jentene, slik at det ikke vil bli noe problem å få seg en partner på hotellet, sier han til Se og Hør med et smil.

De andre kandidatene er:

Pierre Louis Olsson (23): - Gikk til topps i «Paradise Hotel» sammen med Martine Sjøhaug (23) i 2015, som han også ble sammen med. Ble senere sammen med Isabel Raad, som også var med i samme sesong av «Paradise Hotel».

Martine Sjøhaug og Pierre Louis Olsson vant Paradise Hotel 2015 og kjærligheten. Intervjues av Se & Hør i etterkant av finalen for å se tilbake på opplevelsen inne på hotellet. Vis mer

Isabel Raad (22): Etter å ha datet Pierre i flere månder tok forholdet mellom de to slutt i februar. Nå kan de to eks-kjærestene bli gjenforent på «Paradise Hotel», hvis de begge blir stemt inn.

Klipp fra Paradise Hotel Norge: Miss Paradise (Sara) sender ut Isabel på parseremonien til Isabel´ s store fortvilelse. Vis mer

Magne Robberstad (27): Magne fikk mange fans på grunn av sitt gode humør da han deltok i 2013-versjonen av «Paradise Hotel». Da han røk ut kort tid før finalen, beskyldte han produsentene for å ha bevisst ønsket å få ham ut.

- At produsentene gjør grep for å lage mer drama, må jeg bare tåle, selv om det var synd at det gikk utover meg. Alt kan skje på «Paradise Hotel, sa han den gang til Seoghør.no.

Magne har også vært deltaker i TV3-serien «Kjærlighetsredet».

Klipp fra TV3-programmet "Kjærlighetsredet" der Paradise-Magne kysser en annen deltaker. Vis mer

Mathias Pettersen (25): Mathias fikk en dramatisk start på realityoppholdet sitt i 2015, da han ble sendt til sykehus etter problemer med balansenerven.

Nå får den realitydeltakeren som ble kjent for sin svært avslappete stil en ny sjanse til å sjekke inn på hotellet.

Ann-Marielle Lipinska (27): Modellen Ann-Marielle kunne i 2014 glede seg over å dele premiepotten sammen med Aurora Gude.

Etter at hun kom hjem fra Mexico har hun blant annet satset på livet som student i Bergen.

Paradise Hotel: Ann Marielle Lipinska mister kontroll over BH-en på Paradise-innspilling. Vis mer

I fjor sa hun til Se og Hør at hun bare har gode minner fra Paradise-tiden.

- Det beste må være selve opplevelsen - og Aurora. Vi har fortsatt kontakt, men dessverre ikke så mye. Selv om det har roet seg, blir jeg fortsatt gjenkjent av folk jeg møter, så det har ikke gitt seg helt.

- Hvordan står det til med kjærligheten?

- Jeg er singel og har ingen barn, hehe.

Aurora Gude (25): Etter å ha kastet kula og sikret seg Paradise-seieren i 2014, avslørte Aurora at hun brukte sin del av pengene blant annet på nye silikonbryster.

. Det er noe jeg har tenkt på lenge før jeg ble med i «Paradise Hotel», men så fant jeg ut at jeg skulle gjøre det nå. Nå føler jeg at jeg er voksen nok.

- Jeg er fornøyd med resultatet. Det var viktig for meg å ikke se ut som en bimbo. Jeg har ikke sagt det til så mange, men de som vet om det synes det er bra jeg ikke la inn for mye, sa Aurora til Se og Hør.

Paradise-vinner Aurora Gude intervjues av Se & Hør om hvordan det var å vinne Paradise Hotel og hvordan det var å leve inne på hotellet. Vis mer

Sofie Sjåstad Vågsæter (24): Sofie sjekket inn flere ganger på «Paradise Hotel» i løpet av årets sesong, men røk ut før finalen.

Etter å ha kommet inn på hotellet for andre gang, vakte hun oppsikt da hun sendte seg selv ut igjen.

- Jeg bestemte meg i løpet av den dagen, da jeg skjønte at det ikke kom til å gå min vei. Jeg valgte å sende meg selv hjem fordi jeg ikke kom overens med noen på det tidspunktet. Da jeg kom inn på hotellet igjen, var gruppa allerede sammenspleiset og jeg var en stor trussel fordi jeg er smart og en sterk spiller. Derfor ville ingen ha meg der, utenom Morten, sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Livet er blitt snudd på hodet for Paradise-profilene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer