SØTA BROR: Maria Haukaas Storeng har fått med seg svenske Måns Zelmerlöw på sin nye singel "Precious To Me". De to har nærmest identiske karrierer, bortsett fra Måns' seier i Sveriges versjon av "Skal vi danse?". Nå oppfordrer han Maria til å sti Foto: Per Ervland / Seher.no
SØTA BROR: Maria Haukaas Storeng har fått med seg svenske Måns Zelmerlöw på sin nye singel "Precious To Me". De to har nærmest identiske karrierer, bortsett fra Måns' seier i Sveriges versjon av "Skal vi danse?". Nå oppfordrer han Maria til å sti Foto: Per Ervland / Seher.no Vis mer

- Jeg kan jo ikke bare bryte meg inn

Bare én ting gjenstår for at disse to skal bli klin like. Se musikkvideo!

Publisert
Se Måns og Marias musikkvideo og intervju nederst i artikkelen 

SEHER.NO: Maria Haukaas Storeng har fått med seg en av Sveriges største kjendiser, Måns Zelmerlöw, på sin nye singel «Precious To Me».

Maria, som ble et kjent navn i nabolandet etter å ha kommet på 5. plass under Eurovision-finalen i Beograd i 2008 har valgt sin svenske duettpartner med omhu.

- Vi har invitert over Måns fra Sverige fordi han gjorde et så uslettelig inntrykk under «Melodifestivalen» i fjor, da jeg deltok der sammen med Anna Sahlin. Og da la jeg merke til «han derre som egentlig burde ha vunnet», sier Maria til Seher.no.

Måns Zelmerlöw fikk i likhet med Maria sitt gjennombrudd i «Idol». Begge har deltatt i Meldodi Grand Prix, eller «Melodifestivalen» som det heter i Sverige, både som artister og programledere. I tillegg har både Måns og Maria gjort en rekke like musikaloppsetninger.

Men ifølge Maria er det ikke karriere-likhetene som gjorde at de to ville samarbeide.   

- Det var faktisk noe vi oppdaget etter hvert. Det er egentlig ganske kult. Vi har tatt nesten akkurat de samme valgene, men ting blir jo også litt tilfeldig, sier Maria.

Men én ting skiller de to artistene når det kommer til karrieremessige likheter. Måns Zelmerlöw ble nemlig superpopulær i Sverige etter at han i 2006 stakk av med seieren i den svenske versjonen av "Skal vi danse?".
 
Nå anbefaler han Maria å gjøre det samme.

- Ja, det var kjempemorsomt å gjøre. Jeg er veldig glad for at jeg fikk gjøre det fordi jeg hadde aldri danset før dette, men her ble jeg tvunget til å lære meg å danse. Etterpå har jeg til og med danset som solodanser. Jeg hadde nok aldri danset om det ikke var for dette programmet, så det burde du gjøre, Maria, sier Måns til sin norske duettpartner.

Og Maria stiller seg på ingen måte negativ til sin svenske kollegas oppfordring.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å være med i «Skal vi danse», helt fra første stund. Men jeg har ikke blitt spurt og da kan jeg jo ikke bare bryte meg inn heller, sier en lattermild Maria til Seher.no.

- Kommer du til å takke ja dersom du blir spurt?

- Det kommer litt an på kalenderen og sånn. Av og til tenker man «tåler en rygg det». Men jo, det ser helt fantastisk ut så det hadde vært helt suverent, innrømmer Maria.

Og Måns, som håper «Precious To Me» nå vil gi ham et større publikum her i Norge, har planen klar for hvordan Senja-jenta skal ende opp på TV2-parketten. 

- Kanskje vi skal gjøre en cha cha cha i «Precious To Me» senere, så kanskje de spør?

Bli fan av Seher.no på Facebook

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ekstremt vonde sko 

Se musikkvideo og intervju med Måns og Maria her:[obj:media:8556]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer