- Jeg kan ikke vise meg full offentlig lenger

Daniel Craig skylder på James Bond.

ØL: Har James Bond byttet ut martinien med øl? Svaret får du i «Skyfall» (bildet), som har premiere i slutten av oktober.  Foto: Stella Pictures
ØL: Har James Bond byttet ut martinien med øl? Svaret får du i «Skyfall» (bildet), som har premiere i slutten av oktober. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Daniel Craig (44) er den sjette skuespilleren som portretterer den britiske spesialagenten 007 i de offisielle Bond-filmene, og avslører at det med rollen medfølger visse forpliktelser.

- Jeg kan ikke vise meg full offentlig lenger fordi alle nå til dags har kamera, og det derfor er garantert at det vil komme ut i offentligheten, sier Craig i novemberutgaven av Vanity Fair, ifølge DailyMail.

Som den classy agenten James Bond er, føler Craig at det ville vært svært upassende dersom han hadde ravet rundt på byen beruset på mer enn én martini - selv om det har vært flere før ham som har gjort nettopp det.

SE PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER
 
- Folk i bransjen som har jobbet med dette i over 40 år, har fortalt meg at de før i tiden pleide å gå ut etter jobb for en drink, bli full, ramle ravende ut av puben, ha det gøy, du vet, uten at noen noensinne ville finne ut av det, sier han videre i intervjuet.

Et av James Bonds varemerker er en «shaken, not stirred»-martini, og Craig har som privatperson ofte opplevd at disse har kommet på løpende bånd.

- Du aner ikke hvor mange ganger jeg har sittet i hotellbarer eller puber under intervjusituasjoner, hvor noen har fått bartenderen til å komme med en martini til meg. Jeg mener, seriøst? Klokken 11 om morgenen? Skål, men jeg kommer ikke til å drikke den, forteller han videre.

Craig har det siste året vært travelt opptatt med å spille inn «Skyfall», den 23. filmen om den barske herremannen, som har Norgespremiere 26. oktober.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Se de sexy Bondpikene 50 år senere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer