Nora Mørk:

- Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks

Ny skade for håndballstjernen.

UHELDIG: Her får Nora Mørk tilsyn etter at hun måtte forlate håndballbanen da hun fikk en smell i kneet i sin debut for Bucuresti i Romania søndag. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Her får Nora Mørk tilsyn etter at hun måtte forlate håndballbanen da hun fikk en smell i kneet i sin debut for Bucuresti i Romania søndag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april var Nora Mørk (28) endelig tilbake på håndballbanen etter å ha vært borte i over ett år etter et langvarig skademareritt.

- Det kjennes veldig godt å være tilbake. Jeg kan jo spille håndball, så det bør ikke være så overraskende at jeg klarer et innspill, fortalte Mørk til Dagbladet da hun spilte for Györ og vant mot Vipers i mai.

Mandag ble det derimot kjent at stjernespilleren nok en gang må ta en ny ufrivillig pause fra sporten. Da hun debuterte for CSM Bucuresti søndag, skadet hun nemlig leddbåndet i venstre kne, skriver klubben på sin hjemmeside.

TV 2 meldte først om saken.

Operasjon nummer ni

Skaden er så alvorlig at Mørk blir nødt til å operere.

- Jeg kan ikke tro at jeg har så mye uflaks. Jeg er veldig lei meg for denne skaden, akkurat nå som alt gikk bra og jeg var i god form, sier hun til csmbucuresti.ro.

28-åringen har allerede hele åtte kneoperasjoner bak seg i karrieren, og til Dagbladet innrømmet hun at comebacket satt langt inne.

- Jeg skulle likt å se noen som sto i en Champions League-finale etter åtte operasjoner. Henne skulle jeg likt å møte. Det har vært jævlig tøft. Det har vært vanskelig å komme tilbake. Denne gangen satt det langt inne, innrømmet hun i vår.

NY SKADE: Nora Mørk får hjelp til å komme seg av banen etter sammenstøtet. Søndagens kamp var hennes første for Bucuresti etter overgangen fra Györ. Foto: NTB Scanpix
NY SKADE: Nora Mørk får hjelp til å komme seg av banen etter sammenstøtet. Søndagens kamp var hennes første for Bucuresti etter overgangen fra Györ. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den nye skaden kan bety at 28-åringen står i fare for å miste VM i Japan i november og desember.

Til TV 2 sier derimot landslagslege Anne Froholdt at de avventer situasjonen til de har fått undersøkt håndballstjernen selv.

- Vi vil ikke trekke noen konklusjoner før vi har sjekket henne og sett bildene, vi vet mer onsdag kveld, forklarer Froholdt til nettstedet.

I midten av juli var Nora ved godt mot og gledet seg over å være en del av sin nye klubb CSM Bucuresti.

- Nytt lag. Samme drøm, skrev hun til disse bildene:

View this post on Instagram

New team. Same dream💙🐯 @csm_bucharest

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

Forelsket

Privat går det heldigvis bedre for håndballstjernen.

I vår begynte det å svirre rykter om at Nora hadde blitt sammen med ishockeyspilleren Martin Laumann Ylven (30), og i slutten av mai bekreftet de endelig forholdet.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, fortalte hun da til Dagbladet.

- Og det går bra?

- Det går veldig bra, fniste Mørk.

Frem til da hadde både Mørk og Ylven holdt en forholdsvis lav profil rundt romansen. Men de hadde ved et par anledninger delt bilder av hverandre på sosiale medier hvor de hintet om at det var mer enn bare vennskap mellom dem.

LES OGSÅ: Linni Meister deler detaljer fra bryllupsplanleggingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer