- Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet

Sofia Vergara strålte på den røde løperen med sin kommende ektemann.

KLINTE TIL: Joe Manganiello og Sofia Vergara kysset hverandre foran fotografene da de ankom SAG Awards i Los Angeles søndag kveld. Foto: All Over Press
KLINTE TIL: Joe Manganiello og Sofia Vergara kysset hverandre foran fotografene da de ankom SAG Awards i Los Angeles søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I romjulen kom nyheten om at skuespillerparet Sofia Vergara (42) og Joe Manganiello (38) hadde forlovet seg.

NYFORLOVET: Det flotte paret forlovet seg på ferie i julen, og så svært forelsket ut. Foto: All Over Press
NYFORLOVET: Det flotte paret forlovet seg på ferie i julen, og så svært forelsket ut. Foto: All Over Press Vis mer
GODT HUMØR: Paret var i kjempeslag under prisutdelingen søndag kveld. Her er de med Ed O'Neill. Foto: All Over Press
GODT HUMØR: Paret var i kjempeslag under prisutdelingen søndag kveld. Her er de med Ed O'Neill. Foto: All Over Press Vis mer

Men verken Sofia eller Joe hadde selv snakket om forlovelsen til media. Det gjorde de imidlertid da de ankom SAG Awards i Los Angeles søndag kveld.

Det forelskede paret kysset hverandre på den røde løperen, og stilte opp foran fotografene.

Se video fra SAG Awards her:Og Vergara avslørte at hun fortsatt var i sjokk etter frieriet.

- Vi er kjempelykkelige og gleder oss veldig mye. Jeg kan ikke tro at jeg er forlovet, sa Vergara til E! News ifølge nettstedet Contactmusic.com.


Manganiello fridde da paret var på juleferie på Hawaii. Selve frieriet skal ha skjedd innendørs på det eksklusive St. Regis-hotellet på øya Kauai.

- Han ville ikke fri utendørs, hvor andre kunne se dem, fordi han var nervøs for at Sofia kunne si nei, sa en kilde til bladet People.

[views:embed:node_embed:block:77078]

Paret ble sammen i fjor sommer, kun noen få uker etter at Vergara hadde brutt forlovelsen og gjort det slutt med Nick Loeb.


LES OGSÅ: Slik fridde han til Sofia Vergara

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer