VIL SLANKE VEKK 40 KILO: Kirstie Alley prøver igjen å komme seg ned i en vekt på 63 kilo i sitt nye program «Kirstie Alley's Big Life» Foto: All Over Press
VIL SLANKE VEKK 40 KILO: Kirstie Alley prøver igjen å komme seg ned i en vekt på 63 kilo i sitt nye program «Kirstie Alley's Big Life» Foto: All Over PressVis mer

- Jeg kan ikke tro at jeg ble tykk igjen

Nå vil Kirstie Alley slanke seg 40 kg.

SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-stjernen Kirstie fikk mye oppmerksomhet da hun i 2006 reduserte vekten med 34 kilo i samarbeid med slankefirmaet Jenny Craig.

Men de siste månedene har vekten skutt i været og Alley gjør nå et nytt forsøk på slanke seg, denne gangen med en egenutviklet slankekur.

- Jeg kan ikke tro at jeg ble tykk igjen. Det som plager meg er at jeg la på meg første gangen, kvittet meg med vekten, og så lot meg havne i samme situasjon igjen. Vekten kommer mye raskere tilbake enn den bruker på å forsvinne, sier hun i det nye programmet, ifølge Daily Mail.


I den nye TV-serien «Kirstie Alley's Big Life» blir hovedpersonen rasende, når badevekten viser at vekten hennes nå er 104 kg.

- Jeg vil veie 63 kg, så jeg må slanke vekk 40 kg. Sannheten svir, men det kommer til å svi mer å kvitte seg med 40 kg, sier hun ifølge Daily Mail.

Alleys mål i TV-serien er å komme seg inn i en nyinnkjøpt ballkjole innen nyttårsaften. Hun håper at en slankekur også vil blåse nytt liv i skuespillerkarrieren hennes.

- Nå må jeg velge om jeg vil være tynn og gå for en Oscar - som er mitt livs drøm - eller å fortsatt være tykk og være kjent for å mate katter og lemurer, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   
 
LES OGSÅ: Brøt sammen da hun så seg i speilet