- Jeg kan ikke tenke meg et forhold med en jente igjen

Realitydeltageren Marthe Broby Follaug er på leting etter ny kjæreste.

SINGEL: Marthe Broby Follaug liker begge kjønn, men er nå på leting etter drømmemannen. Foto: Privat
SINGEL: Marthe Broby Follaug liker begge kjønn, men er nå på leting etter drømmemannen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Marthe Broby Follaug (22) markerte seg raskt som en energisk deltager på lag Sør i TV3-satsningen «Vinter-Robinson». Skiensjenta fant ikke kjærligheten under ekspedisjonen og avslører nå at hun er på leting etter fast følge.

- Jeg har vært singel i et halvt år og nå er jeg på leting etter en norsk gutt. Det viktigste er at han er snill, men man kan jo ikke alltid kontrollere følelsene sine og plutselig faller jeg for en utenlandsk gutt, sier hun til Seoghør.no.

22-åringen har også tidligere vært kjæreste med en annen jente.

- Jeg liker både jenter og gutter. Mange kvinnekropper har fine former og det synes jeg er attraktivt, og det finnes veldig mange jenter med fantastiske personligheter, men jeg ser ikke på meg selv som bifil. Akkurat nå leter jeg etter en gutt. Jeg kan ikke tenke meg et forhold med en jente igjen. Det har jeg opplevd og et sted går grensen. Jeg ser for meg en drømmemann og et normalt liv sammen med ham.

Marthe er en jente med sterk personlighet og forteller at hun har vanskelig for å la den andre personen slippe til i et forhold fordi hun vil fortsette å være seg selv.

- Jeg er som en bulldoser og har lett for å overkjøre andre. Tidligere har jeg falt for gutter som gjør alt for meg, men nå trenger jeg en mann med litt tæl, som kan sette meg litt på plass. Men jeg er en aktiv jente og trenger å ha friheten til å oppleve mest mulig før jeg etablerer meg.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De kalte meg svarting, neger og brunost   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer