FORNØYD: -Jeg håper at folk går og hører på den selv, uten å høre på anmeldelser. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd, og synes at det er mange fine og inspirerende tekster til unge mennesker. Og jeg håper jo at andre synes det samme, sier Mira Cr Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORNØYD: -Jeg håper at folk går og hører på den selv, uten å høre på anmeldelser. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd, og synes at det er mange fine og inspirerende tekster til unge mennesker. Og jeg håper jo at andre synes det samme, sier Mira Cr Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg kan ikke ta dem seriøst

Den norske artisten mener kritikerne ikke skjønner musikken hennes.

Se videointervjuet med Mira Craig nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag ga Mira Craig (26) ut sitt tredje album - med svært blandede reaksjoner i Presse-Norge. Hos Side2 ble hun belønnet med flotte terningkast fem, VG vurderte derimot plata til tre på terningen, mens Dagbladet og Lydverket begge ga svake to. Det får den norske artisten til å reagere.

- Når jeg da har brukt to år av livet mitt, sammen med profesjonelle produsenter - folk som blant annet produserer for "Outcast" - da tror jeg heller at det er anmelderne som ikke er helt inne i den typen musikk og som ikke helt skjønner den typen stil. Dette er god musikk, sier Mira til Seher.no.

26-åringen legger ikke skjul at det ikke er spesielt morsomt at noe man har jobbet med i lang, lang tid, i enkelte norske musikkredaksjoner rett og slett blir slaktet.

- Greit, vi er fire millioner mennesker i landet, og alle har jo en egen oppfatning om ting - også om musikk. Og da tror jeg det er litt viktig at hvis man er litt opp i årene og ikke kan så mye om det, la da heller andre gjøre anmeldelsen - eller i hvert fall gjøre research nok, slik at man ikke gjør feil, mener artisten, som innrømmer at hun lett tar kritikken personlig.

- Selvfølgelig gjør man det. Og jeg tror det er veldig mange artister som føler med meg her - at det er litt vanskelig å forholde seg til. Men man må bare tenke at det er et menneske - som meg - man liker forskjellige musikkstiler, og det kan hende det ikke matcher.

Den kjente sangeren er svært fornøyd med resultatet av "Ghetto Fairytale". Derfor blir blir det også ekstra vanskelig å takle kritikken som har kommet. Men ifølge henne selv, prøver hun å ikke bry seg alt for mye om det.

- Hvis anmelderne ikke har brukt så og så mye tid på det, og ikke har gjort research, så føler jeg på en måte at man ikke kan ta det de sier helt seriøst, sier Mira.

De negative anmeldelsene til tross: Mira Craig håper nå at flest mulig tar turen til butikken - i hvert fall for å høre på plata før de dømmer den.

-Jeg håper at folk går og hører på den selv, uten å høre på anmeldelser. Jeg er i hvert fall kjempefornøyd, og synes at det er mange fine og inspirerende tekster til unge mennesker. Og jeg håper jo at andre synes det samme.

- Hvordan vil du beskrive denne plata sammenlignet med de to foregående?

- Jeg synes tittelen, "Ghetto Fairytale", virkelig beskriver plata. Det representerer soundet på albumet, teksten, litt om min historie - og hvordan jeg har greid å gå fra ikke å gjøre noen ting til å gi ut plater og sånn, forteller Mira Craig til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Åpen for dommedag i 2012

Se videointervjuet med Mira Craig her:


[obj:media:7756]