John Legend:

- Jeg kan ikke svømme

Innrømmelsen avslører løgn i hiten «All of Me».

<strong>INGEN SJØLØVE:</strong> John Legend holder i disse dager på å ta svømme-timer. Selv om han ikke kan svømme koser han seg ofte i vann med barna. Foto: Instagram/John Legend
INGEN SJØLØVE: John Legend holder i disse dager på å ta svømme-timer. Selv om han ikke kan svømme koser han seg ofte i vann med barna. Foto: Instagram/John Legend Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

John Legend (40) har vunnet utallige priser for sin fantastiske sangstemme. I tillegg til artistkarrieren er han også låtskriver, plateprodusent og skuespiller.

Til tross for alle sine talent kom han med en avsløring tidligere denne uka som kanskje kommer som en overraskelse for mange.

«Ordinary People»-stjernen har nemlig aldri lært seg å svømme ordentlig.

- Jeg kan egentlig ikke svømme. I dag tok jeg min første svømmetime siden jeg var fem år. Pappa lærte å svømme da han var 60, så jeg føler jeg ligger foran timeplanen, delte Legend med sine over 12 millioner Twitter-følgere tirsdag.

- Alt er løgn

I kommentarfeltet under fleipet en fans med at artisten da juger i sangteksten «All of Me».

Her synger han nemlig: «My head's under water/But I'm breathing fine», som på norsk kan oversettes til: «Jeg har hodet under vann/Men jeg puster fint».

- Så hva skjedde da du hadde hodet under vann? Kunne du puste fint eller var alt en løgn?! ville brukeren Oreoluwa D. Babatope vite.

40-åringen fant kommentaren morsom og var rask med å svare:

- Alt. Er løgn. Hahaha, skrev John Legend.

Noen var mindre imponert over avsløringen.

En bruker mente blant annet at det ikke er ideelt at John ikke kan svømme ettersom han har barna Luna (2) og Miles (8 mnd), og derfor ikke kan stupe ut i sitt eget basseng å redde dem hvis en ulykke skulle skje, skriver Contact Music.

Mens andre igjen hyllet musikeren for åpenheten.

- Jeg skal ta svømme-timer denne våren. Takk for at du delte historien din. Nå føler jeg meg ikke skamfull lenger, delte Jamillah Jackson, ifølge Us Weekly.

Stolt kone

Onsdag dokumenterte John Legends kone, den norskættede modellen Chrissy Teigen (33), at ektemannen nå er i full gang med å ta svømme-timer.

Da postet hun en video som viser 40-åringen ikledd badeshorts og svømme-briller mens han øver seg med en lærer i familiens basseng.

- Voksen-svømming med @kidswimla. Jeg er så stolt!!!

View this post on Instagram

adult swim with @kidswimla - so proud!!!

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Er ikke alene

John Legend er ikke den eneste Hollywood-stjernen som har vært åpen om dårlige svømmeferdigheter eller frykt for vann.

Den tidligere «One Direction»-stjernen Zayn Malik (26) har avslørt at han har angst for åpnet hav, noe som også har gjort at han holder seg borte fra badebasseng, skriver Teen Vogue.

Hollywood-stjernen Will Smith (50) avslørte følgende til David Letterman i 2013, ifølge Metro.co.uk:

- Jeg kan ikke svømme. Inne i byen i Philadelphia hvor jeg vokste opp var det ikke mange basseng, og jeg lærte egentlig aldri å svømme. Det er jeg flau over. Men jeg er ikke redd for vann. Så lenge jeg kan kjenne bunnen går det fint.

Skuespilleren Eva Mendes (44) skal også ha lært å svømme i voksen alder.

LES OGSÅ: Kylie Jenner bruker rekordbeløp på take away

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer