KUNNE SPISE ALT: - Jeg pleide å si at jeg kunne spise hva jeg ville, og det var sant, sier Isla Fisher, som mener at det ikke lenger er tilfelle. Her er hun avbildet sammen med sitt første barn, Olive (3). Foto: All Over Press
KUNNE SPISE ALT: - Jeg pleide å si at jeg kunne spise hva jeg ville, og det var sant, sier Isla Fisher, som mener at det ikke lenger er tilfelle. Her er hun avbildet sammen med sitt første barn, Olive (3). Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg kan ikke spise hva jeg vil

Isla Fisher sliter med å holde på de flotte formene sine.

Publisert
SEHER.NO: I september i fjor ble det kjent at «Confessions of a Shopaholic»-skuespiller Isla Fisher (35) og Sacha Baron Cohen (38) hadde blitt foreldre for andre gang. Senere skrev blant annet Daily Mail at Fischer slet mer med kiloene etter sin andre fødsel enn den første for cirka tre år siden.

Til US Magazine innrømmer 34-åringen nå at hun ikke kan spise like mye som hun gjorde før.

- Jeg vet ikke helt jeg, jeg prøver mitt beste i hvert fall, sier hun til nettstedet.

35-åringen legger ikke skjul på at hun denne gangen har vært gjennom en tøff omstilling for å bli kvitt babyvekten.

- Jeg pleide å si at jeg kunne spise hva jeg ville, og det var sant. Men det var før, nå kan jeg ikke spise hva jeg vil, forteller hun.

Fisher er for tiden aktuell med animasjonsfilmen «Rango», der hun blant annet gjorde noen scener sammen med Johnny Depp. Det var en meget fin opplevelse, medgir hun.

- Johnny Depp er så morsom. Jeg er heldig som har fått jobbe med en så eksepsjonelt bra skuespiller, sier Isla Fisher til US Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake i form etter fødselen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer