Ronda Rousey:

- Jeg kan ikke skjule det lenger

Kampsport-dronningen venter sitt første barn.

GLADNYHET: Ronda Rousey avslører at hun er gravid. Foto: Rob Latour/REX/NTB
GLADNYHET: Ronda Rousey avslører at hun er gravid. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert

Fram til 2015 var Ronda Rousey (34) en dronning i MMA-oktagonet. Med tolv seire virket hun nærmest uslåelig, fram til to brutale tap på rad. Etter dette la hun opp den tidligere så glitrende karrieren.

Siden gikk hun over til wrestling. I 2020 valgte hun derimot å ta helt pause fra kampsport, og det er usikkert om hun noensinne kommer tilbake.

Selv om de siste årene har vært vanskelige karrieremessig for Rousey, smiler nå livet på hjemmebane.

Har termin til høsten

Sammen med ektemannen Travis Browne (38), som har støttet henne gjennom tykt og tynt, avslører hun på YouTube at to blir tre.

- Paw, fire måneder gravid. Hva, dere visste det ikke engang, sier hun oppspilt idet hun fjerner en pute hun hadde foran magen.

- Babykul! Jeg kan ikke skjule det lenger, så det er på tide å vise det fram. Jeg ville dele litt av reisen vi har vært med på med dere. Det er definitivt mer til historien som vi vil fortelle senere. Men her har dere det, forteller hun fra armkroken til Browne.

Paret tar også følgerne med på ultralyd, hvor man får se babyen i magen. I videoen skriver paret at de vil avsløre kjønnet ved en seinere anledning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer