Ronda Rousey:

- Jeg kan ikke skjule det lenger

Kampsport-dronningen venter sitt første barn.

GLADNYHET: Ronda Rousey avslører at hun er gravid. Foto: Rob Latour/REX/NTB
GLADNYHET: Ronda Rousey avslører at hun er gravid. Foto: Rob Latour/REX/NTB Vis mer
Publisert

Fram til 2015 var Ronda Rousey (34) en dronning i MMA-oktagonet. Med tolv seire virket hun nærmest uslåelig, fram til to brutale tap på rad. Etter dette la hun opp den tidligere så glitrende karrieren.

Siden gikk hun over til wrestling. I 2020 valgte hun derimot å ta helt pause fra kampsport, og det er usikkert om hun noensinne kommer tilbake.

Selv om de siste årene har vært vanskelige karrieremessig for Rousey, smiler nå livet på hjemmebane.

Har termin til høsten

Sammen med ektemannen Travis Browne (38), som har støttet henne gjennom tykt og tynt, avslører hun på YouTube at to blir tre.

- Paw, fire måneder gravid. Hva, dere visste det ikke engang, sier hun oppspilt idet hun fjerner en pute hun hadde foran magen.

- Babykul! Jeg kan ikke skjule det lenger, så det er på tide å vise det fram. Jeg ville dele litt av reisen vi har vært med på med dere. Det er definitivt mer til historien som vi vil fortelle senere. Men her har dere det, forteller hun fra armkroken til Browne.

NB! STERKE BILDER: Da MMA-utøver Khetag Pliev gikk kamp fikk han en grusom skade. Video: CFFC. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Paret tar også følgerne med på ultralyd, hvor man får se babyen i magen. I videoen skriver paret at de vil avsløre kjønnet ved en seinere anledning.

- Takk for alle lykkeønskninger og positivitet fram til nå. Vi gleder oss veldig til dere skal møte hen, som vi er, sier hun.

Rousey avslører også at babyen er ventet 22. september.

Paret giftet seg på Hawaii i 2017. Browne er også kampsportutøver, og konkurrerer i tungvektsklassen i UFC - verdens største MMA-organisasjon. Han har ikke konkurrert siden han tapte i 2017, men har heller ikke offentlig kunngjort at han har lagt opp.

BLIR FORELDRE: Travis Browne og Ronda Rousey venter sitt første barn sammen. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
BLIR FORELDRE: Travis Browne og Ronda Rousey venter sitt første barn sammen. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer

Browne har to sønner fra før fra sitt første ekteskap. Han giftet seg på nytt i 2015, men skilte seg fra sin andre kone året etter. Ekteskapet med Rousey er altså hans tredje.

Åpnet om familieønske

Rousey og Browne har vært åpne om at de ønsker seg barn sammen, og fortalte dette offentlig første gang i 2019.

- Vi prøver å ikke stresse med det, og heller sette pris på det siste tida det bare er meg, Travis og guttene. Uansett hvor mye tid vi kommer til å få, når det er over, så er det over, sa hun til People da.

Samme år var det også spekulasjoner på at hun la opp karrieren fordi hun ønsket å starte en familie, noe hun gikk hardt ut mot.

- Jeg vet helt ærlig ikke hvorfor noen føler at de har myndighet til å snakke på vegne av planer for min livmor. Det er min vagina, mitt liv, hold spekulasjonene for dere selv. La meg og mine reproduseringsorganer være, sa hun den gang til ESPN-skribent Ramona Shelburne.

SJOKKTAP: Tapet mot Holly Holm (til høyre) ble Rouseys første i karrieren. Her Foto: Matt Roberts/USA Today/NTB
SJOKKTAP: Tapet mot Holly Holm (til høyre) ble Rouseys første i karrieren. Her Foto: Matt Roberts/USA Today/NTB Vis mer

Etter sjokktapene i 2015 gikk det lang tid før Rousey brøt stillheten. Først i 2018 uttalte hun seg om nederlaget.

- Jeg gråt masse og isolerte meg. Mannen min holdt rundt meg. Han lot meg gråte, og jeg tror det varte i to år, sa hun da.

- Jeg hadde ikke taklet det alene. Det er mye du må huske på, alle muligheter du bommer på kan føre noe godt med seg. Det kan komme gode ting ut av de verste tingene man opplever. Tida er en god lærer.

LES OGSÅ: Adele: - Hemmelig romanse med barndomsvenn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer