SPILLER POLITIKVINNE: Lene Alexandra Øien er fornøyd med å ha fått en rolle i "Tomme Tønner". Foto: SCANPIX
SPILLER POLITIKVINNE: Lene Alexandra Øien er fornøyd med å ha fått en rolle i "Tomme Tønner". Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg kan ikke ødelegge filmen

Lene Alexandra har fått seg en akkurat passe stor filmrolle.

SEHER.NO: I januar har gangster-komedien "Tomme Tønner" premiere. I hovedrollene finner vi Leon Bashir og Jenny Skavlan, men også Lene Alexandra Øien (27) har skaffet seg en liten rolle.

- Rollen er ikke for stor slik at jeg kan ødelegge filmen, men heller ikke for liten, slik at jeg fikk en ny utfordring, sier Lene Alexandra - som skal spille politidame - til Dagbladet Fredag.

- Jeg er blitt spurt om å spille i film tidligere, men da har jeg heldigvis takket nei. Det var en film uten replikker, hvor de var mest interessert i huden min.

Seher.no fikk tidligere være med på filmsettet til "Tomme Tønner". Der møtte vi en opplagt Jenny Skavlan i rollen som Yasmine.

- "Tomme Tønner" er en gangsterkomedie som spesielt bygger på karakterer og gjengoppgjør, men på en annen måte enn det vi er vant med, sa Skavlan til Seher.no, under en hektisk dag med innspilling midt i Oslo Sentrum.

For Lene Alexandra gjorde hun seg kjent med rollen ved å se på filmer, søke på politidamer, uniformer og frisyrer på nettet. Og selv om hun fokuserer mest på sin egen musikk, utelukker hun ikke at det blir flere filmer i fremtiden.

- Jeg vil gjøre alt som er gøy i underholdningsbransjen, sier hun til Dagbladet Fredag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Roter meg bort i det rareste