- Jeg kan ikke leve uten sex

«Avatar»-stjernen elsker nakenhet.

GJERNE LETTKLEDD: Zoe Saldana har lite i mot å kaste klærne. Her er hun sammen med Jeffrey Dean Morgan i filmen «The Losers».  Foto: Stella Pictures
GJERNE LETTKLEDD: Zoe Saldana har lite i mot å kaste klærne. Her er hun sammen med Jeffrey Dean Morgan i filmen «The Losers». Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Vakre Zoe Salanda (31) har blitt superstjerne etter sin rolle som Neytiri i James Cameron sin kinosuksess «Avatar».

Men når hun ikke er på jobb, er det kun én ting som gjelder for 31-åringen.

- Jeg elsker sex. Elsker det, elsker det, elsker det. Jeg kan ikke leve uten det, innrømmer hun til Essence Magazine, ifølge The Sun.

Til magasinet sier Zoe at hun slett ikke har noe i mot litt nakenhet i hverdagen, og at hun gjerne kaster klærne på film.

- Jeg elsker hud. Jeg synes ikke at kroppen er noe man bør skjule.

Skuespillerinnen er kritisk til hvordan det amerikanske samfunnet fornekter seksualitet, og heller får barn og unge til å bli interessert i vold.

- Jeg føler at vi i det amerikanske samfunnet ødelegger barna våre ved å fjerne opplæring om seksualitet og erstatte den med vold, pistoler og dataspill - vi oppforstrer små kriminelle.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Hun holdt på å svime av