- Jeg kan ikke leve uten Botox

Eksplosjon i salget av Botox i Norge. Linda Johansen innrømmer glatt at hun har brukt legemiddelet i sju år.

ELSKER BOTOX: Linda Johansen avbildet da hun satt i telefonpanelet under fjorårets TV-aksjon. Hun snakker varmt om Botox. Foto: Stella PIctures
ELSKER BOTOX: Linda Johansen avbildet da hun satt i telefonpanelet under fjorårets TV-aksjon. Hun snakker varmt om Botox. Foto: Stella PIctures Vis mer
SEHER.NO: - Jeg kan ikke leve uten Botox. Jeg har en veldig sterk sinnarynke, fordi jeg i årevis gikk konstant rundt og myste. Hvem har lyst til å se seg i speilet og se ut som man har alle verdens sorger på sine skuldre? Da er det selvfølgelig bedre å se kvikk og frisk ut, sier Linda Johansen (42) til VG.

Hun innrømmer å ha brukt Botox siden hun var 35 år.

Johansen driver skjønnhetsklinikken Beauty Lounge i Oslo, og uttaler seg om Botox i forbindelse med en sak i VG om to tyske leger som flyr til Norge for å fjerne norske rynker. Den ene, dr. Michael Prager, behandlet to dager før jul 42 norske kvinner. En annen, dr. Dirk Tschauder, flyr en gang i måneden til Oslo for å gjøre det samme etter avtale med Linda Johansen.

Bruken av legemiddelet Botox har i Norge økt i omsetning fra 2,9 millioner kroner i 2003 til 8,2 millioner kroner i 2009, ifølge VG. Prisen for selve behandlingen kommer i tillegg. Pragers norske kunder betaler mellom 5000 og 10.000 kroner for behandlingen.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikset på overleppa hos frisøren