- Jeg kan ikke jobbe like mye som Jan

Kaia Huuse setter til side egen karriere for mann og barn. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video fra premieren øverst i saken! 

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var Universitetsgata i Oslo, hvor ærverdige Dizzie Showteater holder til, gjort om til en levende trassé for sang om musikk.

Sinsen Janitsjar sto for livlige rytmer i det publikum var på vei inn til premieren av Gitarkameratenes nyeste oppsetning.

Blant dem som gikk opp den røde løperen var sanger og skuespiller Benny Borg (66), underholdningsveteranen Jon Skolmen (71), NRKs hallodame Yasmin Syed (45), skuespiller Kåre Conradi (40) og artist Kaia Huuse (38).

Sistnevnte gledet seg stort til å se samboeren Jan Eggum på scenen, og avslørte til Seoghør.no at hennes favorittlåt fra Gitarkameratene er «Rykte forteller».

- Det er jo Jan sin låt da. Jeg tror kanskje jeg må si den. Jeg liker jo det som er lavmælt og melankolsk, og man kommer jo ikke så veldig mye lenger ned sånn i stemningsleie og tekst.

Huuse og Eggum har barna Bastian (6) og Hennika (3) sammen, og har vært sammen i over ti år. Som travle småbarnsforeldre , som begge jobber i showbiz, forteller Huuse at hun har måttet skrenke inn artistkarrieren for å få kabalen til å gå opp.

- Jeg kan ikke jobbe like mye som Jan jobber, for da hadde det ikke gått så veldig bra. Jeg velger meg ut mine favorittsteder og har noen få konserter, og så står Jan for størsteparten av jobbingen, sier hun.

Men det hender at paret tar med barna på jobb.

- Vi kan også ta dem med på turnè, og så har vi mormor som barnevakt, hvis begge skal jobbe, forteller hun videre i intervjuet du kan se øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaia Huuse sover aldri uten barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer